Bezzegelés a politikában?
Figyelt kérdés
Bezzeg 8 éve, bezzeg 10 éve...stb. ezt szajkózzák nekünk a politikusok. Ha baloldal bűnös-tolvaj volt, akkor nekem miért nem lehet lopnom jobboldaliként? Egyik oldal bűne anullálja a másikét??2013. dec. 15. 16:40
2/6 anonim válasza:
Vigyázz kérdező, mert most megsértetted a kedves orbán hívőket.
Már látom előre:
"RÁGALOM!"
vagy
"A fidesz az kevesebbet lopott mint a komcsik 8 év alatt"
Fasza, akkor egy gyilkos is tud védekezni azzal, hogy kevesebbet ölt mint egy sorozatgyilkos? Gyilkos az gyilkos.
3/6 A kérdező kommentje:
Leszarom a baloldalt, nem vagyok MSZP-s! Utálom ezeket, akik a magyar népen élősködik. Nem azért fizetem az adót, hogy akár a Gyurcsány-féléket, akár az Orbán-féléket és a rühes pereputtyukat tartsam el.
2013. dec. 15. 16:47
4/6 anonim válasza:
Én maradtam volna speciel a habaikumi időknél a késői kriptikus érában. Jó klíma, könnyű felemelkedés és hülyéből is számottevően kevesebb volt. A gazdasággal meg részben az előbbi okból semmi baj nem volt.
5/6 Ozmium42 válasza:
Ha folyamatos a hanyatlás, akkor mikor minden pillanat jobb, mint az utána következő, de ez nem azt jelenti, hogy "régen bezzeg" jó volt, csak az a hanyatlásnak egy korábbi fázisa volt. Ez egy optikai csalódás, amit a szélhámos politika kihasznál önmaga legitimálására. Ezért van szükség a párt váltogatásra is. Ez egy stratégia.
6/6 anonim válasza:
Hülye az osszes párt, a múlttal foglalkoznak ahelyett, hogy a jövőt épitenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!