Fidesz, Jobbik, MSZP melyik párt a szimpatikusabb?
1:
a: Fideszesek: Jobbik vagy MSZP inkább?
b: Jobbikosok: Fidesz vagy MSZP inkább?
c: MSZP-sek: Fidesz vagy Jobbik inkább?
2: A három párt közül, melyik a legszimpatikusabb? (Pl: 1: Fidesz, 2. Jobbik, 3 MSZP).
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ez nem közvélemény-kutatás, sem provokálás, csak szimpla kíváncsiság. :)
Nyilván azért álltak össze az MSZP-vel, mert nagyon jól tudták, hogy új, kis pártként még nem nagyon lenne esélyük bekerülni sem.
A Fideszt nem választhatták, hiszen ellenük kell fellépniük, a Jobbikkal meg normális ember nem társul, de ezt ők is tudják, na meg az elveik sem hasonlóak.
B vagyok és a fidesz.
De nyilván a Jobbikra szavazok.
Szerintem meg a Fidesz a legkisebb rosz, ha már elkezdtünk legkisebb rosszozni.
Az MSZP-t SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN TÖBBET!
Azok az undorító férgek gyakorlatilag 8 éven keresztül TALICSKASZÁM tolták ki a pénzt az országból, ezzel KÖZVETLENÜL megkárosítva engem, téged, kérdező, és benneteket, válaszolók. Rohadjanak meg.
Most, hogy a Jobbikból kiváltak a szélsőségesek és letisztult a kép, elolvastam a programjukat. Nekem bejött.
Nekem ők a leghitelesebbek - még nem csesztek el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!