Fidesz, Jobbik, MSZP melyik párt a szimpatikusabb?
1:
a: Fideszesek: Jobbik vagy MSZP inkább?
b: Jobbikosok: Fidesz vagy MSZP inkább?
c: MSZP-sek: Fidesz vagy Jobbik inkább?
2: A három párt közül, melyik a legszimpatikusabb? (Pl: 1: Fidesz, 2. Jobbik, 3 MSZP).
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ez nem közvélemény-kutatás, sem provokálás, csak szimpla kíváncsiság. :)
2. Nemcsak ez a 3 párt van, de ezek közül az Mszp a szimpatikusabb.
1/c: egy fokkal a Fidesz.
Nekem egyik se szimpatikus.
De ha választani kellene akkor a fidesz inkább, mint a másik kettő.
1-esre nem tok válaszolni mert nem tartozok egyik kategóriába se én liberális vagyok amit ezek közül egyik se képvisel.
2. A legkisebb rossz MSZP
Ha ebből a háromból kell választani, akkor az MSZP - nem szimpatikus, de még mindig azt tartom a legkisebb rossznak. A Jobbik nevetséges, a Fidesz meg egyenesen undorító.
Alapból egyébként az E2014-el szimpatizáltam, amíg nem kezdett közösködni az MSZP-vel.
"Alapból egyébként az E2014-el szimpatizáltam, amíg nem kezdett közösködni az MSZP-vel."
Ezzel sokan így vannak. Korszakváltásról beszélnek, azt odahúznak az MSZP-hez, ahho az MSZP-hez, akik miatt lett a Fidesznek 2/3-a. (nem azért, mert utálom a Fideszt, csak mert így gondolom)! Az E14 még szimpatikus is lenne, de miért pont az MSZP-vel??? Mert ugye csak így lehetséges!
Nekem ott fog eldőlni, hogy:
Összeállnak, de nem ragadnak ott, mint az SZDSZ!
1.
"b" , jobbikos vagyok. Ha már választani kéne, akkor Fidesz inkább, de nem szavaznék a Fideszre...
2:
Ha már jobbikos vagyok, akkor a Jobbik a legszimpatikusabb :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!