Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mszp-nek miért van még...

Az mszp-nek miért van még mindig elég nagy szavazótábora amikor mindenki tudja, hogy egyszer már tönkretették az országot?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 21:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
54%
Hiába szavazol rájuk az árak maradnak a fizetésed szintén. Az infláció nem az mszp nek köszönhetően volt kisebb. Ők csak az államadósságot duplázták meg. Meglátnád ugyanannyi lesz a kenyér ha rályuk szavazol és amikor újra lemegy a négy év 2018 ban megint drágább lesz a kenyér mert infláció folyamatos. A fizetés meg mitől javulna? Személyesen elmegy Fegyencházi Attila és megköveteli márpedig neked többet kell fizetni? Most is bejársz nem? Kell a kenyér? Akkor ezután is befogsz.
2013. dec. 12. 23:44
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
Ugye nem kell politikai és gazdasági kérdésekről vitatkozni olyan emberrel, aki ly-nal írja, hogy rájuk?
2013. dec. 12. 23:46
 23/33 A kérdező kommentje:

18 - 19 - 20 - as válaszolók.

Ti bizonyára elfelejtetéttek, hogy kölcsönpénzből könnyű volt látszat jólétet csinálni. Miközben az államadóság háromszorosára az infláció 10% körül mozgott az energia árak 2-3-szorosára emelkedtek STB... Baromira jól éltünk akkor!

2013. dec. 12. 23:49
 24/33 anonim ***** válasza:
41%

18-as vagyok. Akármit mondasz, sokkal jobban éltem. Te ezt nem kérdőjelezheted meg, mert kettőnk közül csak én tudom, mit tudtam akkoriban venni a fizetésemből és mit tudok most.

Azt mondod, kölcsönpénzből. És a Fidesz miből? Talán az EU-tól már rég felvett támogatásokból, amiket nem juttattak el azoknak, akiknek jár. Vagy az ellopott magán-nyugdíjpénztári befizetéseinkből. Stb.

2013. dec. 12. 23:52
 25/33 anonim ***** válasza:
41%
A fidesznek is van pedig ők teték csak igazán tönkre az országot.
2013. dec. 13. 00:26
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Az államadósság most sem kisebb,de legalább az életszínvonal az igen.
2013. dec. 13. 04:40
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

Nem az Mszp volt az, aki költi a milliárdokat stadionokra, Felcsúti kisvasútra, a vezetőknek milliós prémiumokra, és még sorolhatnám.

Sosem volt még ennyire undorító vezetője az országnak.

2013. dec. 13. 07:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Egyébként kettő 61%-os felhasználó van. A gyengébbek kedvéért.
2013. dec. 13. 07:33
 29/33 A kérdező kommentje:

""Nem az Mszp volt az, aki költi a milliárdokat stadionokra, Felcsúti kisvasútra, a vezetőknek milliós prémiumokra, és még sorolhatnám.

Sosem volt még ennyire undorító vezetője az országnak""

De volt már undorítóbb vezetése is az országnak 2002-től 2010-ig , amikor is több tíz és több 100 milliós végkielégítéseket szórtak szét egymás rokonai között!

Az akkori vezetés rokonai és cégei egymástól rendeltek (ez bevet szokás volt) tanulmányokat amiknek gyakorlatilag semmi értelmük nem volt és ezekért egymásnak több 10 millió forintot fizetek ki közpénzből.

[link]

[link]

[link]

STB...STB...STB... Lehetne még bőven keresgélni a neten van belőle rengeteg. Ennyit az mszp-ről!!!

2013. dec. 13. 16:37
 30/33 anonim ***** válasza:
37%

na azért kérdező az egymás rokonainak kedvezményes helyzetéről inkább ne beszélgessünk

mi van a trafikmutyival? arról linkelgessél valamit...

2013. dec. 13. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!