Az mszp-nek miért van még mindig elég nagy szavazótábora amikor mindenki tudja, hogy egyszer már tönkretették az országot?
11#
ilyen alapon mindenki tudatlan
te is, én is, mindenki
mindenki azt látja jónak, amit ő szeretne, de valójában szerintem egyik sem különb a másiktól
amúgy meg szerintem nem csak a szocik önzőek
szerintem meg félreérted azt érti önzés alatt hogy nem érdekel mi lesz az oktatással rendőrökkel stb. ha magas a nyugdíjam. Viszont van akit nem csak az érdekli orvosként hogy igen jó lesz az egészségügy lesza*m a többit hanem az is mi lesz a nyugdíjjal meg a rendőrökkel. Miért? Mert egyszer ő is kerülhet olyan helyzetbe. Kellhet a rendőre kellhet az orvos és egyszer mindenki öreg is lesz.
Ha ez is önzés akkor kifordítva látod a dolgokat. Meg ha jó az országomnak jó a gazdaság akkor nekem is jó mivel több a minimálbér többet ér a pénz.
na most már nagyon késő van de megpróbálom értelmezni
ő azt érti önzőségnek, hogy ha neki jó, akkor leszarja a többi embert, pedig lehet egyszer ez hasznára válna
az önzetlen viszont gondol ezekre
szerintem ez nem önzetlenség, csupán gondolás a jövőre
azt meg még mindig nem értem, hogy a szocik miért ilyenek, de mindegy
"szerintem ez nem önzetlenség, csupán gondolás a jövőre"
tulajdonképpen ez a lényege a széles látókörnek
Nem az hogy kapok egy bablevest ma jóllaktam úgyhogy rátok szavazok cserébe négy évig éhezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!