Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod a stadionépítést?

Támogatod a stadionépítést?

Figyelt kérdés

Szerinted szükségünk van a közös adónkból 26 új futballstadionra?

Mire lehetne ennyi pénzt elkölteni?

2013. dec. 10. 14:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Más, sikeresebb sportágakban gyakorlatilag a létfenntartásért kell küzdeni sokszor, addig a foci teljesítmény nélkül nyeli az adóforintokat. Ezt kellene már megszüntetni! 1500-as átlagnézőszámra ne építsünk már 20 ezres stadionokat!
2013. dec. 10. 14:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem az utolsó dolgok közt szerepel, amire ennek az országnak szüksége van.
2013. dec. 10. 14:30
 3/25 Alruna ***** válasza:
100%

NEM!

Más sportágakat is kellene támogatni. azonkivül a fiatalok képzésére kellene sokkal többet forditani!

2013. dec. 10. 14:30
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én támogatom. Sok pénzzel. Nem a saját joszántambol, de az én adombol.
2013. dec. 10. 14:43
 5/25 anonim ***** válasza:
57%

(+)

-Legnépszerűbb sport az országban! Egy nagyobb rangadón vannak annyian, mint ahányan mondjuk egész évben elmennek megnézni egy vízliabda meccset.

-Nem csak a B középé lenne a stadion. Milyen jó már, amikor egy család a gyerekekkel (bár főleg a fiúkat érdekelné) kimennek meccset nézni... Vagy akár az egyetemista korosztály bulizás helyett megnéz egy jó kis meccset...

-Lehetne kisebb-nagyonn bajnokságokat szervezni itt Magyarországon. (Jó jó, nem a vb-re gondolok:) ). Némi bevétel azért lenne belőle...

-Sok stadion tényleg elég ramaty állapotban van, és legalább az a pénz sem a politikusok zsebébe folyik :)

(-)

-Lehetne nyílván hasznosabb dolgokra is költeni a pénzt (bár, ha megkérdezném, hogy mire, 2 ember 3 véleményen lenne...)

-Fociban nem vagyunk valami jók... Sikersportágak meg nemigen kapnak támogatást...

-Nem vagyok benne biztos, hogy megtérülő befektetés lenne, és meg tudjuk majd tölteni az összes stadiont... Fradi stadiont mondjuk még esetleg, de a felcsúti stadionba honnan viszünk több ezer szurkolót?

2013. dec. 10. 14:45
 6/25 anonim ***** válasza:
4%
Egy stadion nem csak focira jó.Pl koncertekre is,meg akármilyen rendezvényekre.Más kérdés hogy mennyire lenne kihasznált.De ha azt nézzük hogy mióta nem épült új stadion,az elég szégyen.Nézőszám az meg legalább 15-20 éve csökken,amiért az is hibás hogy olyan stadionok vannak amik nem korszerűek,omlanak össze.Pl a Puskás stadion is ilyen,rég lekellett volna bontani,és egy alap 20-25 ezres stadiont építeni,mert azért a válogatott meccsen általában telt ház van.Kivéve egy San marino ellen,de azon is vannak simán 8-10 ezren.Klubbok meg saját maguknak nem tudnak építeni,nincs annyi bevételük,örülnek ha nem minuszban vannak.Szóval inkább legyen 26 új stadion mint 26 pláza. Jah és nem vagyok fideszes,utálom őket.
2013. dec. 10. 14:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

eSport támogatást a népnek!:)

És nem, szerintem amíg nincs teljesítmény addig ezek a juttatások is feleslegesek. Az pedig nem kifogás, hogy "azért nincs mert nem megfelelőek a körülmények", rengeteg sportágunk küzd anyagi problémákkal, sorra hozzuk az aranyakat és rájuk mégis tojnak. Népszerűnek meg azért népszerű mert ezeknek van stadion, ezeket nyomja a tv.

2013. dec. 10. 15:11
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Amíg egyre nő a munkanélküliség, a szegénység, amíg nincs pénz az egészségügyre, oktatásra, addig NE stadionokat építsenek. Főleg, ne ennyit.

Majd ha valóban "hasít" a gazdaság, nem csak Orbán szerint, akkor lehet róla szó.

2013. dec. 10. 15:54
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy szükség van stadionokra az elvitathatatlan... A 21 században már vannak igényei az embereknek.

Én se megyek ki meccsekre, mert

1. esik az eső, akkor bőrig ázok

2. ha eszembe jut wcre menni, akkor egy félidőről le kell mondanom... ha inni akarok, akkor szintén elég problémás.

3. nincs hangulata, mert a fentebb említett körülmények miatt inkább tv előtt nézzem a meccset!

4. cégek vásárolhatnának jegyeket (bérleteket) az alkalmazottaknak, mint ahogy az nyugaton divatos...

2013. dec. 10. 17:23
 10/25 anonim ***** válasza:
Nézd, nyilván senki nem szólalna meg, ha éppen egy vagy két új stadiont felépítenének. A baj azzal van, hogy túlzásba esik Viktor...
2013. dec. 10. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!