Támogatod a nem azonos neműek házasságát?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 14:24
1/36 anonim válasza:
Én támogatom, ha ők maguk is támogatják.
3/36 A kérdező kommentje:
Aki igen, miért?
2013. okt. 13. 14:39
5/36 anonim válasza:
Nem, úgyis jó eséllyel elválnak.
6/36 A kérdező kommentje:
A nem eltérő neműen nem?
2013. okt. 13. 14:49
7/36 anonim válasza:
Tökmindegy, milyen neműek, szerintem a házasság idejétmúlt dolog a mai világban. Jól működött akkor, amikor érdekházasságok voltak, amikor az egyik fél (a nők) alárendeltebb szerepben voltak, de ma már nem ez a helyzet. Szerintem nem lehet elvárni két embertől, hogy egy életre összekössék magukat, hogy aztán a válásnál menjen a háború.
8/36 anonim válasza:
"szerintem a házasság idejétmúlt dolog a mai világban."
A világ olyan, amilyenné tesszük.
9/36 A kérdező kommentje:
"""szerintem a házasság idejétmúlt dolog a mai világban."
A világ olyan, amilyenné tesszük.""
Téged például önimádó görcsé tett valaki :D
2013. okt. 13. 15:03
10/36 anonim válasza:
Egyetértek előzővel. mindenki csalja meg a másikat. Házasság ugyan? Ha nem szereted hagyd ott, mi lesz vele? Kit érdekel ,depressziós lesz, öngyilkos lesz, ugyan gondolj magadra. ne törődj mással.
Nem azonos neműek házassága? megbolondultál, egy férfi és egy nő összeházasodik? Ez már a 21.század, ez már nem menő, férfi-férfival, az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!