Támogatod a nem azonos neműek házasságát?
"Férfi férfival ne háljon úgy mint nővel."
Már hogy is hálna úgy? A férfi nem nő. Még vaginája sincs. Bár lehet hogy te a nőkkel is úgy hálsz mint a férfiakkal? Végbélbe? Neked ez a normális?
Kérdező:
Úgy látom elég primitív vagy, vagy csak tetteted magad?
Tudod nem, hogy értettem?
"Téged például önimádó görcsé tett valaki :D"
Normális vagy, kommentelő?
Abból az egy mondatomból hogy a piklibe vontál le ilyen következtetést?
Ennyi erővel én is mondhatnám rád, hogy te egy kis tizenéves buzeráns p*cs vagy, aki ahelyett, hogy házifeladatát írná, netezik
Szia!
Nem azonos=eltérő. Mivel csak két nem létezik, ezért ez a nők és férfiak együttélési formája. Egyébként támogatom.
Ugye ez csak poén volt?
Ha egy nő és egy férfi összeházasodik,azt hogyne,pont abból van gáz,ha két ugyanolyan nemű házasodik össze.Én személy szerint ebben a témában keményvonalas vagyok és minden szexuális devianciát(lásd:aszexualitás,állatszex,tárgyszexualitás-mert ilyen is van,homokosság és leszbikaság)megtiltanék,aki megsérti a törvényt,azt meg villamosszékbe,aztán megb..sza őtet a 380,csak az nem fog neki annyira tetszeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!