Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod a nem azonos neműek...

Támogatod a nem azonos neműek házasságát?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 14:24
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Férfi férfival ne háljon úgy mint nővel."

Már hogy is hálna úgy? A férfi nem nő. Még vaginája sincs. Bár lehet hogy te a nőkkel is úgy hálsz mint a férfiakkal? Végbélbe? Neked ez a normális?

2013. okt. 13. 15:51
 22/36 anonim ***** válasza:
Nem kell a házasság, le az ilyen keresztényi bigott szokásokkal.
2013. okt. 13. 16:16
 23/36 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező:

Úgy látom elég primitív vagy, vagy csak tetteted magad?

Tudod nem, hogy értettem?

2013. okt. 13. 16:24
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

"Téged például önimádó görcsé tett valaki :D"

Normális vagy, kommentelő?

Abból az egy mondatomból hogy a piklibe vontál le ilyen következtetést?

Ennyi erővel én is mondhatnám rád, hogy te egy kis tizenéves buzeráns p*cs vagy, aki ahelyett, hogy házifeladatát írná, netezik

2013. okt. 13. 16:26
 25/36 Dick Esmen ***** válasza:
Gyenge provokáció.Egyébként igen.
2013. okt. 13. 16:40
 26/36 Pietrosol ***** válasza:
95%

Szia!

Nem azonos=eltérő. Mivel csak két nem létezik, ezért ez a nők és férfiak együttélési formája. Egyébként támogatom.

2013. okt. 13. 17:26
 27/36 anonim ***** válasza:
Határozottan ellenkezik a hindu tanításokkal a csupán egy életre érvényes szerződéskötés, így sajnos nem támogathatom a dolgot...
2013. okt. 13. 17:30
 28/36 anonim ***** válasza:
46%

Ugye ez csak poén volt?

Ha egy nő és egy férfi összeházasodik,azt hogyne,pont abból van gáz,ha két ugyanolyan nemű házasodik össze.Én személy szerint ebben a témában keményvonalas vagyok és minden szexuális devianciát(lásd:aszexualitás,állatszex,tárgyszexualitás-mert ilyen is van,homokosság és leszbikaság)megtiltanék,aki megsérti a törvényt,azt meg villamosszékbe,aztán megb..sza őtet a 380,csak az nem fog neki annyira tetszeni :D

2013. okt. 13. 17:45
 29/36 anonim ***** válasza:
Téged kell megbszni jó sóderes fsszal.
2013. okt. 13. 18:01
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem. De azt elfogadom, ha valami szerződést kötnének, de azt ne nevezzék házasságnak. Szóval ne legyenek pénzügyi szempontokból (adózás, támogatások) megkülönböztetve a házasoktól. A házasság meg mint elsősorban szentség, vallási okokból csak a különnemű párokról szóljon.
2013. okt. 13. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!