Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2010-ben választás lesz:...

2010-ben választás lesz: miért szavazzak a Fidesz-re (konkrét életjavító indokokat várnék)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 15:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
08:45....már megbocsáss de fehér bőrű magyar ember nem tesz ilyet????????NA de ha a katonai és béke dolgokkal gáz van....akkor agyonlőnek,nem lesz mit enned.....elég sok ember van akinek az eu megváltás lett mert abból lett munkája vagy a vállalkozását az mentette meg.Na és most jön hogy nekem aztán nem jobb....nekem meg a közvetlen közelembe pályázatírók vannak és igencsak sok embernek lett jobb.
2009. nov. 24. 15:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne már!

Tudom, hogy fehér bőrű magyar ember is követ el bűnöket, de nem a 90 %-a. Menjél már végig az utcán egyedül egy cigány faluban vagy városban, aztán ha nem szartad össze magad akkor örülhetsz.

Nem szidom az EU-t csak azt mondom, hogy nem azt látja rólunk ami itt folyik. Azért mert már láttadm valamit a tv-ben az nem azt jelenti, hogy az úgy is van. Sőt...

A 8:45-ös.

2009. nov. 24. 15:50
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Tűrjünk míg lehet? Csak nehogy háború legyen, mert akkor mit gondolnak rólunk? Tűrjél te, nekem már elég volt!!!

Külünben meg párizsban, már attól felkel a nép ha felemelik a liszt árát. Mi meg? Csak tűrjünk?

2009. nov. 24. 15:52
 34/37 anonim ***** válasza:
23%
Az aztán megint normális hogy mindenért szétverni a várost....Persze mi a nagy magyarok csináljuk csak a több milliárdos károkat....azzal előrébb vagyunk.
2009. nov. 24. 16:54
 35/37 anonim ***** válasza:
69%
A fidesz 3 éve van a hatalmon rengeteg önkormányzatban. Ha 3 év alatt láttál változást akkor szavazz rájuk. szerintem sz@rt se csináltak.
2009. nov. 24. 17:47
 36/37 anonim ***** válasza:

11-24 15:50-nek: Az a baj,hogy a környező országok is csak azt tudják,amit összehazudoznak nekik a "magyar" kormánypárti vezetők.

Én azt tapasztaltam a Fidesz kormány ideje alatt,hogy az ígéreteik 80%-át megvalósították. Tudatosan gazdálkodtak a pénzekkel,és nem osztogattak nagyon,csak amikor már miből. Ezzel szemben a balosok már a választások előtt is,és utána is egyfolytában. Szerintem ezért is érné meg a Fideszre szavazni.

2009. dec. 6. 16:37
 37/37 anonim ***** válasza:

Valaki elmagyarázná nekem hogy a fidesz mitől jobboldali ill. nemzeti párt? Zsidó rabló-kapitalista, posztkomcsi, cigány érdekképviselet ugyanúgy mint az mszp-szdsz. Vagy a tények nem számítanak?

Csak az számít hogy minek mondja magát, a többi mindegy?

jovonk.info

2009. dec. 9. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!