2010-ben választás lesz: miért szavazzak a Fidesz-re (konkrét életjavító indokokat várnék)?
Jaj ne már!
Tudom, hogy fehér bőrű magyar ember is követ el bűnöket, de nem a 90 %-a. Menjél már végig az utcán egyedül egy cigány faluban vagy városban, aztán ha nem szartad össze magad akkor örülhetsz.
Nem szidom az EU-t csak azt mondom, hogy nem azt látja rólunk ami itt folyik. Azért mert már láttadm valamit a tv-ben az nem azt jelenti, hogy az úgy is van. Sőt...
A 8:45-ös.
Tűrjünk míg lehet? Csak nehogy háború legyen, mert akkor mit gondolnak rólunk? Tűrjél te, nekem már elég volt!!!
Külünben meg párizsban, már attól felkel a nép ha felemelik a liszt árát. Mi meg? Csak tűrjünk?
11-24 15:50-nek: Az a baj,hogy a környező országok is csak azt tudják,amit összehazudoznak nekik a "magyar" kormánypárti vezetők.
Én azt tapasztaltam a Fidesz kormány ideje alatt,hogy az ígéreteik 80%-át megvalósították. Tudatosan gazdálkodtak a pénzekkel,és nem osztogattak nagyon,csak amikor már miből. Ezzel szemben a balosok már a választások előtt is,és utána is egyfolytában. Szerintem ezért is érné meg a Fideszre szavazni.
Valaki elmagyarázná nekem hogy a fidesz mitől jobboldali ill. nemzeti párt? Zsidó rabló-kapitalista, posztkomcsi, cigány érdekképviselet ugyanúgy mint az mszp-szdsz. Vagy a tények nem számítanak?
Csak az számít hogy minek mondja magát, a többi mindegy?
jovonk.info
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!