Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2010-ben választás lesz:...

2010-ben választás lesz: miért szavazzak a Fidesz-re (konkrét életjavító indokokat várnék)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 15:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
87%
En gyorsan eldontottem magamban a kerdest.Amikor lattam hogy miket iger a Fidesz a rendfentartas erdekeben.Sok-sok rendort...{3000 korul]Erre kb annyi az esely mint arra hogy pont ma nyertem a lotton.Es hozza tette azt is hogy garantalja...ez mar alapjaraton nevetseges.Innen latszik hogy megint hazugsagokra alapszik az egesz.Azt sajnalom hogy a Gardistak nincsenek vagy 10 000-ren legalabb.Ok a tiszta lelkukkel ingyen is garantalnak a rendfentartast.Ohhh mostmar tudom miert lettek betiltva..Nehogymar a Garditak tartsanak rendet a rendorokkel szemben mert akkor a Fidesz mit tudna erre mondani.
2009. nov. 23. 16:16
 12/37 anonim ***** válasza:
4%
Ne szavazz semmire, a fidesz az egy sza*r, csak a pofájuk jár,meg fikázza az mszp-ét, a sza*os népszavazásal is úgy odavoltak,fúú nem kell kifizetni a 300 ft-ot,igen ez aztán nagy szó volt, a tandíj meg megint jogos volt mert a főiskolák tele vannak hulladék alkoholista emberekkel akik nem akarnak dolgozni meg jól hangzik h főiskolára járok,aki tanulni akar ki tudta volna fizetni azt a 110000 ft-ét szerintem,legalábbis én fél évente 200000ret fizettem,mégis itt vagyok.....
2009. nov. 23. 16:20
 13/37 anonim ***** válasza:

Kedves 16:09-es!

Csak egy kérdésem lenne: miért ütközik az elveiddel, hogy a jobbikra szavazz?

2009. nov. 23. 16:27
 14/37 anonim ***** válasza:
66%
Régen rossz, ha egy fórumozó közönségtől várod a döntést magad helyett az ügyben, hogy kire szavazz.
2009. nov. 23. 16:28
 15/37 anonim ***** válasza:

Ha te személyesen úgy gondolod, hogy a Fidesz programja számodra vállalható, ha a te és családod helyzetén egy ilyen program javítana a legjobban, és szerinted a programpontok őszinte, és hiteles párttól származnak, akkor szavazz rájuk. Ha nem, akkor nem. Egy felnőtt embernek tudnia kell pártok és értékek között különbséget tenni valamint dönteni.

Nekem határozott álláspontom van, de nem írom ide, mert nem kívánok korteskedni.

2009. nov. 23. 16:32
 16/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj hogy a kozonsegtol varja mert igy van egy kis kiindulopont.Mert ugyanis en sok olyannal talalkoztam mar aki elolvasta a Fidesz programjat es beleringatta magat ,nem is akart latni mast.Aztan mikor jobban belekukucskal a Jobbik terveibe teljesen megvaltozott a velemenye.
2009. nov. 23. 16:34
 17/37 anonim ***** válasza:
68%
Mert akkor jöhet végre ez a mocskos, hazug, hazaáruló, gamyé, lopó, sikkasztó, narancs banda!
2009. nov. 23. 16:42
 18/37 anonim ***** válasza:
72%

"Mert akkor leváltják ezeket a mocskos, hazug, hazaáruló, gamyé, lopó, sikkasztó, vörös bandát!"

Ki volt az a köcsög aki ezt lepontozta, ezaz, grat, nézze csak ahogy tönkreteszik az országot, jólvan, okosgyerek...

2009. nov. 23. 16:48
 19/37 anonim ***** válasza:
64%

16.48.

"életjavító indokokat várnék"

Szerintem te egy kicsit le vagy maradva de nem baj.Nyugodj meg hogy nem azert szavaznak {aki szavaz}a Fideszre mert felnek az Mszp-tol.Hanem azert mert hisznek abban hogy a Fidesz kepes lesz visszaforditania folyamatot amit az Mszp muvelt.A valasz nem!Nem lesznek kepesek ra es ezt kezd lassan vilagossa valni sok-sok embernek.Itt mar csak egy radikalis megmozdulas segithet.

2009. nov. 23. 16:57
 20/37 anonim ***** válasza:
Azért pontozták le mert baromság.Ugyanez fog menni csak pirosfehérzöld masniba kötve.
2009. nov. 23. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!