2010-ben választás lesz: miért szavazzak a Fidesz-re (konkrét életjavító indokokat várnék)?
"Ugyanez fog menni csak pirosfehérzöld masniba kötve"
En azt mondom neked erre hogy eddig meg nem lattam soha {valodi megmozdulasokat a bunozes megallitasara Mo-on..{kozel 30 vagyok}A folyamat elkezdodott barmennyire is felelmetes es riaszto ez mindenkinek es ez csak a Jobbik-nak koszonheto.Ugyhogy en nem akarom megfosztani oket a bizonyitastol.
Ha ott tartasz, hogy meg kell kérdezned másokat, hogy kire szavazz vagy kire ne, akkor annyira távol áll tőled a politika és a közélet, valamint a mindennapjaink problémái, hogy én azt javaslom neked, hogy az ország érdekét szem előtt tartva ne menj el szavazni.
Töltsd azt a vasárnapot a barátaiddal, sörözz egyet, süssetek szalonnát a kertben, este szeretkezz a pároddal és ne foglalkozz politikával.
17.27.
"sörözz egyet"
Jesszusom milyen felfogasa van egyes embereknek.OHHH.Kedves kerdezo!Ne menj szavazni mert elvegre ki nem tojja le az orszag jovojet,inkabb rugjal be es enekeld azt hogy."Gondold meg es igyal ....orokke a vilag sem all.eloszlik mint a buborek ,marad mi volt a puszta leg .....marad mi volt a puszta leg.
Ha azt akarod hogy a valódi jobboldalt az eddigieknél sokkal keményebben üldözzék, szavazz a likud narancsos testvérpártjára!
jovonk.info
Nem akatam reagálni, de erre már muszály:
"Megadni a jobbiknak a lehetőséget ......na de mire???Hogy csatatért csináljanak Magyarországból,jöjjön a NATO szétszedjen minket,az EU-Nak mi legyünk a szégyene...Ezt a lehetőséget szerintem nem kéne megadni."
Kedves Válaszoló!
Úgy látszik neked fontosabb, hogy mit gondol az EU (ami egyébként azt gondol, amit felé a média közvetít nem a valóságot), mint az, hogy évek, évtizedek mulva ne kelljen azon aggódnod, hogy a barátnődet, anyádat, hugodat, lányodat mikor kapják el és erőszakolják meg, az apádat, bátyádat, fiadat, mikor verik meg vagy ne adj isten mikor ölik meg, csak mert nem szépen néz.
Leszarom ki mit gondol. Az én és a családom védelmében bármire képes lennék és ha ehez az kell, hogy csatatér legyen Magyarország, akkor az mellé állok aki segít legyőzni az elnyomóimat, a félelemben tartóimat és az élősködőket.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!