Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik milyen?

A Jobbik milyen?

Figyelt kérdés
Milyen párt ? Hogy kampányol ? Szerintetek becsületes emberek alkotják ? Nagyából hány % lesz várhatóan ? Miket valósítanának meg/miket ígérnek ? Miket javítanának és mire áldoznának kevesebb pénzt ?

2013. dec. 8. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
10! Minket meg tőled...
2013. dec. 10. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelően nagy párt ahhoz,hogy a parlamenti küszöböt elérje.Kiváncsiságból elmentem a fórumukra(ahogy a többi pártéra is) kulturált hangnemben zajlott,nem volt se zsidózás,se cigányozás,se egyéb szarral dobálózás...ez meglepett,mert a média nem ezt sugallja.Képviselőik becsületesnek látszódnak,legalább is nem bizonyították még gazemberségüket hitelt érdemlően,szemben a két nagy párt képviselőivel.Nem tudom,hány százalék lesz,de szerintem be fognak jutni.

Legfontosabb céljuk a foglalkoztatás növelése,úgy,hogy a magyar emberek,vállalkozások mindenben előnyt élvezzenek,a külföldi multikkal szemben.Ezt úgy valósítanák meg,hogy a szétvert mezőgazdaságot és a lenullázott ipart újraélesztenék.

Ez így elmondva szépen hangzik,csak megvalósíthatatlan,mert ha csoda történik és hatalomra kerülnek,akkor sem tudnak tenni semmit,mert az ellenzéki pártok latba vetve minden befolyásukat itthon és külföldön,el tudják érni,hogy az elképzelésekből ne legyen semmi,még akkor sem ha az tényleg a magyarok felemelkedését szolgálná,mert ennél sokkal fontosabb az ő egyéni érdekük, szerintem a mai politikusoknak a magyar csak 4 évente egyszer számít,akkor is csak addig míg az x-et jó helyre teszi,aztán meg le van sz...va és az is mindegy,hogy melyik pártról beszélünk,tartok tőle,hogy a jobbikot is elrontaná a pénz.

2013. dec. 10. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A Jobbiknak két féle része van:

Az egyik egy becsületes, nemzeti érzelmű, tsiztességes: nagyon sok ilyen tagjuk van.

A másik meg finoman fogalmazva is, egy aprócska kis "ítélkező" és nem állítom, hogy rasszisták, de azért nagyon a határon pendülnek.

Amúgy egy nemzeti, jobbos párt.

2013. dec. 11. 00:18
 14/15 M.r Frakk ***** válasza:
74%

Mérföldekkel jobb mint a fidesz,mszp stb...

amit igérnek az alapjávavéve jó dolog de nem biztos hogy meg is valositanák õket.... Pld amit a fidesz megigert annak most pont az ellenkezõjét csinálja... Szerintem puding próbája az evés nekik is kéne

adni egy lehetõséget

2013. dec. 11. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:
A Jobbik szélsőjobboldali párt amely sok jó dolgot csinál , gondolok itt a kettőskereszt állítás városszerte karácsonykor illetve nagyrészt arról szól a programjuk , hogy mindenki dolgozzon meg a pénzért és ne csak nyafogjon , hogy nincs munka. Mint minden pártban ebben is vannak hűlyék , de pl. nagyon sokakban csak az rtl klub képe van még a Jobbikról , pl. Legutóbb mikor a Vona Gábor a feleségével beszélt egy műsorban , feltett egy kérdést és kérte , hogy jelentkezzen aki egyetért vele , sokan jelentkeztek erre azt mondta , hogy : Gyorsan Tegyük le a kezünket mert a hivatásos tv-s fotósok mindjárt Hitleri karlendítéssel fognak megvádolni minket. Meg sokan az antiszemitizmussal vagdalkoznak , de pl. most a több magyar rabbi beszélt a Vona mellett és nem ellene. Viszont nagyon nem tetszik bennük (pl. és szerintem sokan emiatt nem bírják öket) , hogy gyakran felhozzák jó példaképnek az arab/iszlamista országokat. Kb. olyan 16-17 % lesz most is az eredményük szerintem. Kevesebb pénzt áldoznának a cyövesekre és munkakerülőkre , ill. többet a hadseregre és az egyetemistákra . A magyar béreket az Európai átlagra akarják emelni és ujratárgyalnák a kivégzés kérdését és bevezetnék a kémiai sterilizációt a pedofilok és erőszakolók ellen. Nekem tetszik a programjuk , csak nem lenne ott az a kicsiny mis iszlámpártiság . :(
2014. febr. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!