A Jobbik milyen?
Megfelelően nagy párt ahhoz,hogy a parlamenti küszöböt elérje.Kiváncsiságból elmentem a fórumukra(ahogy a többi pártéra is) kulturált hangnemben zajlott,nem volt se zsidózás,se cigányozás,se egyéb szarral dobálózás...ez meglepett,mert a média nem ezt sugallja.Képviselőik becsületesnek látszódnak,legalább is nem bizonyították még gazemberségüket hitelt érdemlően,szemben a két nagy párt képviselőivel.Nem tudom,hány százalék lesz,de szerintem be fognak jutni.
Legfontosabb céljuk a foglalkoztatás növelése,úgy,hogy a magyar emberek,vállalkozások mindenben előnyt élvezzenek,a külföldi multikkal szemben.Ezt úgy valósítanák meg,hogy a szétvert mezőgazdaságot és a lenullázott ipart újraélesztenék.
Ez így elmondva szépen hangzik,csak megvalósíthatatlan,mert ha csoda történik és hatalomra kerülnek,akkor sem tudnak tenni semmit,mert az ellenzéki pártok latba vetve minden befolyásukat itthon és külföldön,el tudják érni,hogy az elképzelésekből ne legyen semmi,még akkor sem ha az tényleg a magyarok felemelkedését szolgálná,mert ennél sokkal fontosabb az ő egyéni érdekük, szerintem a mai politikusoknak a magyar csak 4 évente egyszer számít,akkor is csak addig míg az x-et jó helyre teszi,aztán meg le van sz...va és az is mindegy,hogy melyik pártról beszélünk,tartok tőle,hogy a jobbikot is elrontaná a pénz.
A Jobbiknak két féle része van:
Az egyik egy becsületes, nemzeti érzelmű, tsiztességes: nagyon sok ilyen tagjuk van.
A másik meg finoman fogalmazva is, egy aprócska kis "ítélkező" és nem állítom, hogy rasszisták, de azért nagyon a határon pendülnek.
Amúgy egy nemzeti, jobbos párt.
Mérföldekkel jobb mint a fidesz,mszp stb...
amit igérnek az alapjávavéve jó dolog de nem biztos hogy meg is valositanák õket.... Pld amit a fidesz megigert annak most pont az ellenkezõjét csinálja... Szerintem puding próbája az evés nekik is kéne
adni egy lehetõséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!