Hova tűnt a Jobbik lendülete?
1-es, te beteg vagy.
Amit itt leírtál, annak éppen az ellenkezőjét látom. Az ex-jobbikosok éppen azért lépnek le, mert már nem annyira hajaz Hitlerre és a nemzetiszocializmusra a párt, mint annak idején.
mert szärok. A szinbólumok szintjén (plakátok, kampányfilm) úgy kommunikál mint valami 18-20 éveseknek szóló hippipárt ami megosztó, viszojnt kijelentéseik és gesztusaik egy gyűlölködő és dilettáns pártra utalnak, ami szintén az. Máskor meg ezt olyan gesztusokkal próbálja kompenzálni ami ezt látszólag megcáfolja pl: "álruhás országjárás" cigány falvakban.
Egyik pillanatban egy újnáci párt , másik pillanatban egy konszolidált közép-, sőt akár baloldali párt. Ebből lett énnekem is elegem. Hiányzik a következetesség, hogy beálljon egy stabil , erős de egészséges nacionalinalizmus szintje. Senki nem fog olyan pártra szavazni ami nemtudja hogy most ő is önmaga.
A dilettantizmussal is fel kéne hagynia, a "finnugor-elmélet" végét vizionáló vágyaikkal, és hun ősök keresgélésével,szerencsére én ebbe a témába évekkel ezelőtt jól beleástam magam, ismertem a "vita" és a "vitázó felek" teljes érvrendszerét , és tudom hogy aki a finnugorellenes badarságoknak bedől az nagyon dilettáns, elfogult, naív, és logikátlan gondolkodású értelmiségi lehet, ha a gazdaságot is ilyen logikával fogják kezelni mi leszünk a második Moldva.
Azok a vádak miszerint ki akarná telepíteni vagy írtani a zsidókat és cigányokat, viszont teljesen alaptalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!