Mi az oka annak, hogy a balliberálisok nagyrésze, ha a keresztény egyházat kell vegzálni akkor az első sorban van?
Erősen vallásellenesek.
Persze, ha már a zsidó vallás van porondon akkor mélyen hallgatnak.
Mi ez a diszkrimináció?
Tudod milyenek a liberálisok....
Én ismerek eleget.
Általában, ami a részük azt lekicsinyítik.Úgy, mint a keresztény egyház, nemzet meg a hasonlók.
Ami viszont, más, idegen azt ajnározzák.Ilyen például a cigány kisebbség , multikultúra, zsidó vallás, iszlám vallás.
Az előbbi dolgoknak a liberális értékrendben alacsony a prioritása, az utóbbiknak magas.
"a balliberálisok nagyrésze"
hány balliberálist ismersz? kiket sorolsz bele ebbe a skatulyába? te döntöd el, vagy ők magukat vallják annak? hány ilyen ember van, hogy azt mered állítani, hogy a nagy részükről biztosan tudod, hogyan viselkedik?
Következetes liberális embert még nem láttam, nem hallottam. Ez azért van mert nem létezik ilyen.
Hazug féregből viszont annál több van, akinek vagy elég vastag a bőr a pofáján vagy folyamatosan átéli az önmeghasonlást.
Egyik vallást sem szeretem, mert semmi értelmét nem látom.
De a keresztény valóban a ranglistám alján helyezkedik el, mert ki nem állhatom az erőszakos térítést. A zsidók legalább békén hagynak és nem futkosnak utánam a bibliájukkal.
Scythiannak igaza van.
Egyetértek vele.
Én sem láttam még következetes liberálist.
Mindegyik zsigerből utálja Magyarországot.
Ennyit hallok csak tőlük:szar ország, hülye magyarok, kirekesztő társadalom, gonosz társadalom,rasszista nép,fos kultúra, bűnös nép...stb
Egyébként ezek, akiket ismerek tüntettek múltkor a francia nagykövetség előtt a "kirekesztő" francia állam ellen, ja meg voltak már szegregáció ellenes tüntetésen is.
Az ilyen véleményük és dolgaik miatt utálom őket.
Ezzel csak Magyarország és a magyar nép ellen tesznek.Semmivel sincsenek a javunkra.
Nem leszünk tőle sem gazdagabbak, nem lesz tőle jobb a közbiztonság, nem fog tőle több magyar születni.
Szia!
Ha jól tudom a kritika többnyire az Ószövetség "törvény" fejezeteit éri, illetve az ezekkel analóg megnyilvánulásokat. Ez viszont öngól, hiszen az ószövetségi törvény a zsidó Tóra. És ez így a farizeus morál tömény inkarnációja. Másokra mutogatok, és a hibát másokban keresem, hogy magamat jó színben tüntessem fel, nehogy a saját hibáimat fel kelljen tárnom. Átlátszó, több évezredes taktika. Önhazugság rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!