Menóraőrség? Ez komoly?
"Nem szünt volna meg teljesen. Ugyanúgy a magyarok közt is vannak bűnözők."
Ja, csak visszaesett volna a mostani szint 10-20%-ára.
Nekem ez is eléggé tetszik.
Az igenis bunkó, aki direkt rongál és árt. Teljesen mindegy, hogy zsidó, hindi vagy keresztény jelképekkkel teszi-e. Természetesen, akinek nem inge, az nem veszi magára.
Azt a megjeygzést sem én tettem az előbb az egyik hozzászóló anyjáról.
Az igenis bunkó, aki direkt rongál és árt
Hát mint a fémtolvaj cigányok akik lelopják a sírokról a vasat? Vagy netalán a liberálisok akik megvédik őket. Vagy netalán azok a zsidók akik elakarják fogadtatni a vallásukat miközben mindenkit lenéznek aki nem zsidó és senkit nem engednek érvényesülni? Vagy az hogy ezeket a jelképeket el kell fogadni de a kesresztény hindu jelképeket nem?
Mi az hogy az egyik dolog megrongálása jogos a msáiké meg nem? Am meg a demokráciában a nép szava dönt. A népnek nem tetszik. Mivel a nép nem zsidó és allergiás rá hogy az ő pénzükön itt parádéznak. Ezek megszállás jelképei.
Teljesen komoly.
A zsidók az isteneink, a menórák pedig az ő szent tárgyaik, amiket felállítottak nekünk, hogy csodáljuk őket.
Mindenkit meg kell büntetnünk, aki isteneink szent tárgyait rongálja. Senki nem érdemli meg az életet, aki nem imádja az isteneket.
Ezt most direkt csinálod vagy ennyire érthetetlen vagy?
Nem az előbb írtam, hogy a keresztény jelképek rongálása is elítélendő? Akárcsak a temetői lopkodások.
"Nem az előbb írtam, hogy a keresztény jelképek rongálása is elítélendő? Akárcsak a temetői lopkodások."
Érdekes módon nem igazán van benne a Híradóban, hogy kereszteket rongálnak és vágnak ki fűrésszel...
A temetői lopkodásokra se nagyon szokott hajtani a rendőrség.
Persze lehet, hogy a te képzeletedben úgy van, ahogy írod, de az attól még nem lesz valóság.
1. miért közterületen van a menóra?
2. hanuka nem is igazi, tórán alapuló vallási ünnep, hanem a zsidók KATONAI győzelmének megünneplése a görögök felett.
Kb., mintha mi vallásos ünnepnek állítanánk be a piski csatát
3. zsidó vallásúak NEM visznek ki menórát a zsinagógán kívülre
4. az ortodox vallásos zsidók által is megvetett, fél-ateista, esetleg neológ, a hagyományokra nagy ívbe tojó haszid irányzat propagálja a menóra közterületen történő állítgatását
Tényeket írtam.
Lehet lepontozni azoknak, akiknek fáj az igazság és nincsenek ellenérveik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!