Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellenek az menórák a...

Miért kellenek az menórák a főbb terekre, és miért kell köré a rendőri őrizet?

Figyelt kérdés

Most komolyan elvileg 10e zsidó van ebben az országban (népszámlálás), miért kell ennek a kisebbségnek a vallását ennyire nyomni, ahelyett hogy azt a pénzt amibe az kerül igazán fizethetné a Mazsihisz, másról az arra vigyázó rendőröket meg kiküldhetnék a rendet vigyázni.

Én arra úgy tekintek mint az elnyomók zászlójára amit kitűznek egy megszállt város központjában, erővel van kint, és őrzik nehogy a népharag leszedje.

Van már itt ugyanennyi más kisebbség is, érdekes azoknak a vallása miért nem élvez ekkora figyelmet, és erőforrást?

Kik ezek a zsidók hogy állami pénzből csak az ő vallásuk szimbólumát kirakják oda, ahol az elhaladók 99% nem zsidó?

Arról már nem is beszélve hogy pl ami a Nyugati téren van, sokkal láthatóbb helyen van mint egy Karácsonyfa, ami nem mellesleg esztétikailag is szebb.

2013. dec. 5. 22:17
 21/91 anonim ***** válasza:
81%

"Nyílván azt sem tudja, hogy melyik fogalom mit jelent. Divat szídni a liberalizmust, EU-t, zsidókat. Nem akar kilógni a sorból, mert cikiznék az iskolában."

Hát a szülőknek kellett volna valamit mutatni, de valamiért nem tudtak. (vajon miért?) Akit nem tanítottak meg építő módon hozzáállni a világhoz, annak ez maradt: légvárakba kapaszkodni, és mindent gyűlölni, ami szembejön. Nem egy irigylésre méltó élet.

2013. dec. 5. 23:06
 22/91 anonim ***** válasza:
60%
Ki mész osztrákba és felveszed az állampolgárságot és osztrák lettél ilyen egyszerű. Na most az Izraeli zsidó az zsidó vallású és Izraeli állampolgárságú ember, míg a magyar zsidók zsidó vallású, de magyar állampolgárságú tehát magyar ember. Nincs itt semmi kirekesztés meg ilyenek. Egyszerűen meg ünneplik ők is az ünnepüket ebben semmi rossz nincs mi is megünnepeljük a karácsonyt és senki sem vergődik érte.
2013. dec. 5. 23:08
 23/91 anonim ***** válasza:
45%

"Tényleg hamarabb ott voltak. Akkor a magyarok meg hamarabb voltak mint a szlovákok. Jah meg Erdély is a miénk."

Azt h ki volt ott hamarabb te kezdted azzal h mondtad a palesztinok már ott voltak és ennyi erővel én írtam h a zsidók meg hamarabb ott voltak. Ebbe ne mélyedjünk bele nagyon mert úgy se lenne vége.

2013. dec. 5. 23:10
 24/91 anonim ***** válasza:
41%
Úúúristen ilyen a filmeken nincs. Komolyan ennyire nem láttok semmit? Vagy ennyire l*artok mindent? Tényleg nemtünik fel mi folyik körülöttetek vagy csak nem akarjátok észrevenni. Ha arra halyaztok hogy a zsidók elfogadnak akkor tévedtek. Soha nem fognak elfogadni és tönkretesznek akárhogy nyaltok. Ott volt Görögország, Olaszország,Spanyolország stb. Délamerikát is tönrevágják. Akárhogy is próbáljátok elhitetni nem érdekli őket tönkreteszik az országot hogy az övék legyen a víz meg a termőföld. 2000 elején még volt malév ma már nincs. Ma még van máv? Valyon 2020 ra még lesz? Egészségügy? Rendőrség? Oktatás?
2013. dec. 5. 23:11
 25/91 anonim ***** válasza:
54%
Én sem akarom elhinni, hogy lehet valaki ilyen hülye, mint te.
2013. dec. 5. 23:13
 26/91 anonim ***** válasza:
39%

Mert szerinted ki teszi tönkre ezt a semmi országot? Ki zsidó a parlamentben?

Te vagy a hülye. De ha kirúgtak akkor panaszkodj. Nem fog érdekelni senkit.

2013. dec. 5. 23:14
 27/91 anonim ***** válasza:
51%
Hát figyelj ha olyan ügyesek h ezeket el sikerül venni tőlünk akkor meg is érdemlik h az övék legyen. Na most amit írtál h mindent ők tettek tönkre honnan veszed. Szeretnék mindenre forrást kérni. Magyar termőföld kell nekik mi? Mert az olyan jó vagy miért? Most ezt nem értem tehát annyi sok üzlet ág van ami sokkal sikeresebb de ezeknek a "szemét" zsidóknak pont a magyar föld kell ezt a pechet. Azt tudom neked tanácsolni h vegyél vissza ebből a rettegésből mert nincs okod rá.
2013. dec. 5. 23:15
 28/91 anonim ***** válasza:
18%
Mert zsidó államban élünk.
2013. dec. 5. 23:16
 29/91 anonim ***** válasza:
51%
Ezek az emberek nem zsidók. mit akarsz velük most mutatni?
2013. dec. 5. 23:18
 30/91 anonim ***** válasza:
16%

Mi volt ez a víz világnapja alkalmából idejöttek az eus képviselők. Csak nem azért mert tele vagyunk vízzel.

Amúgy meg államosítani fogják. De remélem neked van igazad nincs ok rettegni. Csak szerintem nem teljesít az ország.

2013. dec. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!