Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellenek az menórák a...

Miért kellenek az menórák a főbb terekre, és miért kell köré a rendőri őrizet?

Figyelt kérdés

Most komolyan elvileg 10e zsidó van ebben az országban (népszámlálás), miért kell ennek a kisebbségnek a vallását ennyire nyomni, ahelyett hogy azt a pénzt amibe az kerül igazán fizethetné a Mazsihisz, másról az arra vigyázó rendőröket meg kiküldhetnék a rendet vigyázni.

Én arra úgy tekintek mint az elnyomók zászlójára amit kitűznek egy megszállt város központjában, erővel van kint, és őrzik nehogy a népharag leszedje.

Van már itt ugyanennyi más kisebbség is, érdekes azoknak a vallása miért nem élvez ekkora figyelmet, és erőforrást?

Kik ezek a zsidók hogy állami pénzből csak az ő vallásuk szimbólumát kirakják oda, ahol az elhaladók 99% nem zsidó?

Arról már nem is beszélve hogy pl ami a Nyugati téren van, sokkal láthatóbb helyen van mint egy Karácsonyfa, ami nem mellesleg esztétikailag is szebb.

2013. dec. 5. 22:17
 11/91 anonim ***** válasza:
33%
Jajj szegény palesztinok mindjárt sajnálni fogom őket. Azért azt hozzá tenném h nem csak a Zsidók öltek meg palesztint hanem palesztin is megölt sok zsidót. Ott egy nem túl békés hely alakult ki amit egy jó ideje már nem tudnak megszüntetni. Itt Magyarországon béke van ez a különbség a két ország között.
2013. dec. 5. 22:56
 12/91 anonim ***** válasza:
17%

[link]

[link]

[link]

Ez ilyen liberális nem?

Szerintem pentagrammokat kéne kiaggadtani és felkoncolni a terhes nőket. Az lenne az igazi liberális.

2013. dec. 5. 22:57
 13/91 anonim ***** válasza:
81%
ÉS most ezekkel a képekkel mit kezdjek? Majd ha megoldódik az izraeli palesztin konfliktus nem lesznek ilyenek. Miért kevered ide a liberalizmust? ezt nem értem.
2013. dec. 5. 22:59
 14/91 anonim ***** válasza:
54%
Persze rohadt palesztinok hogy merik megvédeni magukat. A sátánnak oda kell tartani a másik orcádat is. Hogy merik megvédeni a családjukat szánalmas.
2013. dec. 5. 22:59
 15/91 anonim ***** válasza:
81%
Miért a zsidók h merik magukat megvédeni?
2013. dec. 5. 23:00
 16/91 anonim ***** válasza:
20%

Hogy kezdődött a konfliktus? Biztos a palesztinok beköltöztek Izraelbe és elkezdtek zsidókat ölni mert ezt olvasták egy szaros könyvben. Várj lehet hogy nem is a palesztinok költöztek be. Lehet hogy a zsidók.

Ki miatt kell itt elfogadónak lenni? Kiket kell eltűrni? Jah lehet hogy a mészárosokat? Szerintem Ted Bundynak is állítsunk szobrot mert mesterien koncolt nőket.

2013. dec. 5. 23:01
 17/91 anonim ***** válasza:
39%
Csak szólok zsidók hamarabb voltak ott mint palesztinok.
2013. dec. 5. 23:02
 18/91 anonim ***** válasza:
51%
Nyílván azt sem tudja, hogy melyik fogalom mit jelent. Divat szídni a liberalizmust, EU-t, zsidókat. Nem akar kilógni a sorból, mert cikiznék az iskolában.
2013. dec. 5. 23:02
 19/91 A kérdező kommentje:

Izraelben amit zsidók laknak (ami szerintük sem csak egy vallás) 2 nemzet van (gondolom palesztin és a zsidó).

Akkor itt Magyarországon hirtelen a zsidó átkonvertálódik magyarrá, és ha vissza megy, vagy hazamegy Izraelbe, akkor meg hirtelen izraeli zsidó lesz?

Vagy az ottai zsidóság nemzetnek számít, az itteni zsidó meg magyar lesz? Most ha én kimegyek osztrákba kinézhetek úgy mint egy tipikus osztrák, még a nevem is lehet olyan, még a nyelvet is beszélhetem perfekt, én akkor is csak egy magyar leszek ott. Pedig fehér keresztény németül IS beszélő ember vagyok, mégsem nevezhetném magam osztráknak.

Ugyan ezt a gondolom erről a zsidó tapadás, látszatilag beolvadni, elrejtőzni akarásról is. A zsidók eleve kirekesztőek avval hogy csak anyai ágon öröklődhet a zsidóság, aminek genetikai okai vannak elsődlegesen, csak rá van húzva ez a vallás maszlag. Én még nem láttam ázsiai, afrikai dél-amerikai zsidót, viszont keresztényt már annál többet.

2013. dec. 5. 23:04
 20/91 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg hamarabb ott voltak. Akkor a magyarok meg hamarabb voltak mint a szlovákok. Jah meg erdély is a miénk. Persze nem akarom hogy nehogy ne fogadjanak be ahol jól kilehet röhögni ahogy fejbelövik a nagy liberális zsidók a gyerekeket. ÓÓ micsoda muri. Elfogadjuk hogy meg kell halniuk. Rakjunk nekik állami pénzen jelképeket.
2013. dec. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!