Magyarok hazaárulóztak le mert nem a 400ft-os 100g-os ropit vettem meg hanem a 500g-os 300ft-os külföldit, hova tart ez az ország?
"Ezért nem hazaárulózzák le egymást az emberek.
Ha MSZP-s vagy DK-s kitűzőben futkároznál akkor megérteném, hogy miért mondtak ilyet, de így nem értem."
Azért meg, amit írsz, meg csupán az olyan kis tyúkeszű fideszes/jobbikos nyikhajok állnak neki hazaárulózni, mint te.
"Majd tamogatom a hazai gazdakat, ipart, ha engem tamogat a hazai allam, peldaul egy tisztesseges fizetessel.
Egy diplomas egeszsegugyis..."
Egy egészségügyisnek sem járna egyetlen fillér fizetés sem,, nem hogy tisztességes.
"Gondolom a szóban forgó nagy magyarok sosem esznek pizzát, hamburgert, hot-dogot, mert az külföldi"
Miért ennének? Én sem eszem ezek egyikét sem, és miért kéne azt hinnem, hogy ezzel egyedül vagyok ebben az országban?
"Akkor mit szólnának rám? Én gyülök ebben az országban élni és alig várom, hogy külföldre költözhessek. Már hányingerem van az ilyen emberektől és sajnos egyre több lesz. Többek között ezért sem maradok."
De azért valahogy neked is könnyebb itt rinyálni, mint összepakolni és elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!