Magyarok hazaárulóztak le mert nem a 400ft-os 100g-os ropit vettem meg hanem a 500g-os 300ft-os külföldit, hova tart ez az ország?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 17:20
1/22 anonim válasza:
Nem bírtál egyik este aludni és azon gondolkoztál milyen hülye kamu kérdést tudnál feltenni?
3/22 rémuralom válasza:
Sehová nem tart az ország. Néhány elmebajos miatt nem kell általánosítani.
4/22 anonim válasza:
Kamu.
Ezért nem hazaárulózzák le egymást az emberek.
Ha MSZP-s vagy DK-s kitűzőben futkároznál akkor megérteném, hogy miért mondtak ilyet, de így nem értem.
5/22 anonim válasza:
Majd tamogatom a hazai gazdakat, ipart, ha engem tamogat a hazai allam, peldaul egy tisztesseges fizetessel.
Egy diplomas egeszsegugyis...
6/22 anonim válasza:
Gondolom a szóban forgó nagy magyarok sosem esznek pizzát, hamburgert, hot-dogot, mert az külföldi. Csakis lecsót, azt is magyar zászlós asztalterítőn, miközben mozifilm helyett a Barátok köztöt nézik.
7/22 anonim válasza:
Elárulom hogy én a 60ft-os magyar ropit veszem (kis átlátszó zacskóban van) és azt is szeretem a legjobban az íze miatt. Ha valaki külföldi ropit vesz, mert azt szereti, eszembe sem jutna azt gondolni róla hogy hazaáruló. Az ilyennek.azt mondanám, vegyél mindig mindenböl magyar terméket és érzékelni fogod az árkülömbséget. Mond meg az ilyennek.hogy vegyen Pick szalámit, igyon Unicumot! ;-D :-D
8/22 anonim válasza:
Akkor mit szólnának rám? Én gyülök ebben az országban élni és alig várom, hogy külföldre költözhessek. Már hányingerem van az ilyen emberektől és sajnos egyre több lesz. Többek között ezért sem maradok.
9/22 anonim válasza:
Ha annyira gyűlölnéd, már nem lennél itt. Most alakult Bécsben egy külföldiek számára fenntartott hajléktalanszálló, úgyhogy az sem kifogás, hogy nincs pénzed elköltözni.
10/22 A kérdező kommentje:
Akik kamukérdéssel jönnek vagy rózsadombiak,vagy nem az országban élnek,vagy nem magyarok.
2013. dec. 5. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!