Ha nem magyar emberhez mennél feleségül/férjül, fontosnak tartanád hogy a gyermeked magyar legyen?
9#
Hosszú....
Ahogy írtam, apám tradicionális német családból származik, nem náci, de egy kicsit fasiszta:), mondjuk úgy.
Ő pont azért ragaszkodott annyira, hogy maradjunk Magyarországon, mert Németországban nem érzi jól magát, ez elég nehéz neki.Utálja azt a liberális, multikulturális államberendezkedést ami a mai Németországban van.
Ezért nem szeretnék én sem német lenni, egyszerűen olyan ellentétes velem, ami ott megy, meg politikai korrektség wáá, az agyamra mennek vele.
Nekem államberendezkedésnek , a mai Japán vagy a 60-as évek Amerikája felelne meg.
Egyszerűen utálom, ami Svédországnak, Norvégiában, Németországban, Franciaországban, Ausztriában van.
Ezért nem is leszek német, meg nem az a fajta vagyok, aki térden csúszik a zsinagógák előtt.
"Ja, félig magyar lenne. Beszélné ezt a nyelvet is, meg a másikat is."
Aszongya félig magyar.. tehát korcs.
"6-os, miért nem akarsz inkább német lenni?"
Mert ő még keverék létére is ragaszkodik az ősi magyar fajhoz, és ez becsülendő!
Hát jó, de attól még lehetnél büszke német, hogy Németországban ez megy. Lehetnél a németségedre büszke és nem arra a libbant agymosásra, ami most van.
Nekem a dédimamám volt német származású, nem is beszélt magyarul. Ha én a te helyedben lennék, akkor biztos sokra tartanám a német származásomat, hiszen még jelenlegi formájukban is a világ élvonalába tartoznak, hát akkor még mi lenne, ha fel is ébrednének és komolyabban foglalkoznának a saját érdekeikkel.
Amúgy én úgy hallottam, hogy Ausztria nem annyira vészes ebben a tekintetben. Ott mi a helyzet?
"Aszongya félig magyar.. tehát korcs."
Milyen korcs, te elmebeteg? Korcsnak azt szokták nevezni, amikor egy fajon belül két különböző fajta kereszteződik egymással.
Még meg is érteném, ha feketéről vagy egy pakisztániról lenne szó, de szerinted a kultúrán kívül mennyi eltérés van egy német és egy magyar vagy éppen egy ukrán és egy magyar között?
15
Természetes, hogy nagyon büszke vagyok német származásomra:)
Hisz így neveltek, egyedül a mai német államra nem vagyok büszke.
Élvonalba tartoznak még így lebutított változatban is, de nem biztos, hogy megéri nekik.Mivel rengeteg idegen bevándorló kell, hogy lehessen tartani a szintet.
Én kissé tisztaság és rendmániás vagyok, szeretem, ha minden a helyén van.A reggelem percre pontosan kivan számítva, a fogmosástól a kávéig.
Amikor ilyen multikulturális környezettel találkozok, úgy érzem magam, mint egy szobában amiben tudok rendet csinálni, vagy, mint dolgok amiket nem tudok sorba rendezni.Egyszerűen azok a bevándorlók nem oda valók, nem oda tartoznak.
Ausztria is csúszik lefele, Bécs különösen.
De, nem olyan rossz, mint London vagy Párizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!