Ez szimpla bűntudatkeltés?
"Szerencsére már nincs válság"
???
Gaudi-Nagynak, mint általában, ebben SINCS igaza, mert
1) Azért kell beszélni a holokausztról, mert még mindig alig tudsz többet róla, mint, hogy volt. ( SZERENCSÉS esetben ezt legalább tudod. )
2) A projekt szakmai vezetõje - úgy tudom - Schmidt Mária, aki - úgy tudom, elsõsorban nem az áldozatoknak, a borzalmaknak akar emléket állítani ( ahogy a "Terror Házában" is egész röviden intézi el ), hanem azoknak, akik megpróbálták menteni az üldözötteket. Igaz, általában ott vannak a Yad Vasemben, de szerinte itt is kell legyenek.
Szal az az 5 vagy 6 milliárd arra kell, hogy Schmidt Mária professzorasszony bebizonyítsa, hogy Magyarország nemhogy gyilkolta volna, lelekesen haláltáborba szállította volna a szerncsétleneket, akiket elõzõleg megfosztott minden joguktól, hanem egyenesen mentette õket.
Ezt a csirkefogó Gaudi-Nagy is tudja, de egy ilyen felszólalás persze alkalmas újabb gyûlöletkeltésre, tehát nem lehet kihagyni.
( Bocsánat a csirkefogóért, a helyes kifejezés természetesen az, hogy gazember. Itt már figyelembe vettem újabb alakítását, hogy az eljáró bírónőt felszólította, hogy „az elfogulatlanság megállapítása érdekében” nyilatkozzon arról, hogy zsidó származású-e. - [link]
Magyar Ügyvédi Kamara elnöke szerint ez súlyosa fegyelmi vétség volt. - [link]
Remélhetõleg kizárják. Sajnálom, hogy a bírónõ csak nem nyilatkozott, de nem büntette meg. Szerintem le kell csukni, mert ezzel súlyosan megsértette SAJÁT EMBERI MÉLTÓSÁGÁT. Már ha volt neki. )
@ Andizsuzsi
"Nem találtam" - mert ügyetlenül kerested.
Ezt írtam a gugliba: "holokauszt emlékközpont" "Gaudi-Nagy"
Adott öbbek között egy qruttyot, abban video:
http://www.youtube.com/watch?v=LALWYBO-aRM - 1:48 - tól.
Leírt szöveg: [link]
( Ezt már a parlament oldalán, a video adatai alapján ( dátum ): képviselõk adatai - Egy képviselő felszólalásai )
index.hu, atv...
csupa csupa objektív, elfogulatlan hírforrás...
Az ATV-t a hatóság helyreigazításra kötelezte a Jobbikkal kapcsolatos hazudozásai miatt, amit élőben be is olvastak a "híradójukban"
"csupa csupa objektív, elfogulatlan hírforrás... "
Ezért azután meg sem nézed. Gratula!
Mert az index egyszerûen közli azt, ami történt, különösebb kommentár nélkül ( az esetle+ir+as egyébként megegyezik a qtyqruttyal ),
az atv pedig a Magyar Ügyvédi Kamara elnökének nyilatkozatát változtatás é´s kommentár nélkül, vidomelléklettel, amin ellenõrizhetõ, hogy csakugyan azt mondta, ami le van írva.
Ha ezeket sikerült fefogni, akkor hozzáfoghatsz elõbbi megjegyzésed értékeléséhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!