Az egyház ellenesek miért azok, volt valami megalapozott személyes sérelmük, atrocitásuk vagy csak úgy másokra, mások beszédeire alapozva orrolnak meg az egyházra mint intézményre?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 17:59
21/24 anonim válasza:
az hazugság hogy az egyháznak baja van a leszbikkel. nálunk a pap mindig két leszbi prostit szokott berendelni orális, anális és vaginális "gyónásra".
22/24 anonim válasza:
Azt kérded, miért nem szeretem az egyházakat?
Több okom is van, íme néhány:
- Hazug tanokat hirdetnek
- Élősködnek a társadalmon
- Ők maguk sem tartják be a dogmáikat
- Háborút viselnek a tudományos gondolkodásmód, az egyetemleges tudás ellen
- stb...
23/24 anonim válasza:
Mert azt gondolom (történelmi és aktuálpolitikai alapon), hogy a legtöbb egyház csak arra van, hogy a vallásos emberek érzelmeit és az állami erőszakszervezetek támogatását kihasználva a hierarchia csúcsán állóknak anyagi javakat és hatalmat gyűjtsön.
(És amúgy vallásos vagyok.)
24/24 anonim válasza:
Egyetértek 8-as! Hadd döntse el mindenki maga amikor felnő,hogy vallásos akar lenni vagy sem,és ha igen akkor milyen vallású. Micsoda dolog valakit csecsemőként megkeresztelni és utána rámondani hogy te ilyen meg olyan vallású vagy? Szegény meg felnő és csak azt kérdezi,hogy ti honnan tudtátok,én egyáltalán vallásos akarok-e lenni? Majd én eldöntöm! Kicsit több szerénységet az egyházaktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!