Vannak a zsidók között hazaszerető, nemzeti érzelműek? Mik a személyes tapasztalatok?
Vannak bizony , én ismerek ilyet de ő ateista.
Akiket sokan utálnak , cionistának meg egyébnek hívnak azok a zsidóság egy szűk kisebbsége.
hát a románok,meg Izrael ajnározása a pészach-hal meg a chanukával,ezek előbbre helyezése... nekem nem a hazaszeretetről árulkodik
hirtelen eszembe jutott még Rockenbauer Pali bácsi ő egy igaz magyar volt...vagy Örkény István...bocsánat,de sorra jutnak eszembe a nevek
nehogy már ne legyen véleményem
ki vagy te?
"Teller Ede,Gábor Zsazsa,vagy Tony Curtis"
Egyikük érdemeit sem kívánom kétségbe vonni (sőt), de legjobb tudomásom szerint mindhárman az USÁ-ban élték le életük javát. Akármilyen esetleges szempont alapján is állunk neki mások nemzeti érzelmei felett pálcát törni, de ha ez nem vaskos negatív minősítés, akkor mi az?
8/8. Nagyon régen láttam egy TV-riportot Teller Edével. Akkor már több évtizede élt Amerikában. A riportban elmesélte, hogy állandó kapcsolatot tart a kint élő magyarokkal (Szentgyörgyi Albert, Sellye János stb). Ilyenkor az itthoni hírekről beszélgetnek, a hazai művészekről, stb.
Ami a legmeglepőbb volt: olyan tökéletesen, választékosan beszélte a magyar nyelvet, hogy nagyon sok mai média szereplő megirigyelhetné.
a mai médiaszereplőket hagyjuk
Vitray Tamás (aki egyébként bevallottan szintén zsidó),Takács Mari,Tamási Eszter,Kudlik Juli,Varga József óta nem beszélnek választékosan,nem pláne ezek a celebfajzatok és fattyaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!