Aki nem a fidesszel van nem magyar? Nekem ezt mondták a fideszesek.
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 17:01
1/25 anonim válasza:
Ez baromság.
Magyarnak lenni etnikum, felfogás, érzelem.
Persze vannak internacionalisták, de ők se nem magyarok se nem szerbek, hanem egyszerűen semmik.
2/25 anonim válasza:
el tudom képzelni mekkora rohadt nagy magyarok lehetnek azok a retardáltak, akik ezt mondták neked...
3/25 anonim válasza:
Gondolom a kérdező sem gondolja komolyan a kérdést, csak provokálni akar, mint minden 2. álkérdés ezen a részen.
4/25 anonim válasza:
A Fidesszel már csak a birkák vannak, aki magyar az már felébredt és egy értelmes pártot támogat.
5/25 anonim válasza:
Elég nagy idióták az ilyenek, de te sem vagy túl normális, ha komolyan veszed őket.
6/25 anonim válasza:
Ez sajnos nem álkérdés. Magam is tapasztaltam. Azt nem ők fogják megmondani, hogy ki a magyar és ki nem.
32/F
7/25 anonim válasza:
Igen, vagyis baloldal valami ilyesmivel hangolja most a népet. Azt hiszem Bajnai pm kezdte ezt terjeszteni ... Tőlük kell megkérdezni.
8/25 anonim válasza:
azért nem kell ezt is rákenni a baloldalra
nem egy fideszes szájából hallottam már ezt a seggbeba**ott dumát
9/25 anonim válasza:
Nem egy baloldali vezető politikustól hallottam ezt az önsajnálatot.
EGyetlen egy vezető jobboldali politikust nem tudsz mutatni, aki iylen kijelentést mondott... viszont sorban állnak az önsajnálatból élő baloldaliak. mindig ezzel kampányolnak!
10/25 anonim válasza:
Az nem is szénalapú életforma, hanem valami más, hogy mi az, azt a kommentelők fantáziájára bízom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!