Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik azok a hírességek Vágó...

Kik azok a hírességek Vágó Istvánon és Gálvölgyi Jánoson kívül, akik nyíltan az MSZP-vel szimpatizálnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Dopeman
2013. dec. 1. 14:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Geszti nagy szdsz-es volt, de ma már szerintem az mszp-re szavaz...
2013. dec. 1. 14:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Várjunk, Vágó is inkább dk drukker lett mára szerintem, gyurcsi miatt. De amúgy szinte az összes híresség, vagyis a legtöbbjük, főkleg akiket ezekkel látsz együtt.
2013. dec. 1. 14:51
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

Vágó Pista DK-s.

Dopeman, E14-es.

Sokan. Bár politikai párthoz azok a művészek szoktak csapódni, akik a középszerűségüket próbálják így ellenpontozni, pl: Balázs Péter vagy Dörner György.

Illetve sokan csapják a mindenkori ellenzékisége miatt a mindenkori ellenzékhez.

2013. dec. 1. 14:53
 5/18 anonim ***** válasza:

MSZP-vel egyik híresség sincs.

Mind gyurcsányista vagy bajnais.

2013. dec. 1. 14:57
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Azért az elgondolkodtató, hogy egy olyan értelmes ember, mint Vágó baloldali, míg a jobboldalon az agyament Kokó, Fábri, stb. áll.
2013. dec. 1. 15:13
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

utolsó, Vágó lehet értelmes, de az hogy a baloldallal tart az csak a gonoszságát jelképezi!

lehet, hogy Kokó vagy Fábri nem szuperintelligens, de legalább igaz magyar hazafi mindkettő, elentétben a baloldali csahos "értelmisgiekkel", akik értelmiségüket magayrország elárulásásra használják!

2013. dec. 1. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
PL: Eperjes Károly értelmes ember jó színész. Pedig jobboldali. Úgy hogy hülyeség hogy bal oldalon csak ilyen jobbon csak olyan. De hogy válaszoljak is pl: Farkasházy Tivadar . Én személy szerint nem szeretem.
2013. dec. 1. 15:29
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Eperjes Károly, mint értelmes ember? Egy alkohol és drogfüggő, aki évente jut zárt osztályra? Na vele nem kellene a jobboldalnak dicsekednie.
2013. dec. 1. 15:33
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
a gonosz sjanos néha nagyon intelligens! de csak az a jó ember, aki tudását a nemzet felvirágoztatására használja, nem aki a nemzet ellen!
2013. dec. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!