Miért hazudja a Jobbik, hogy itthon romlott a közbiztonság? Ki veszi ezt be?
Állandóan ez a rendpárti marhaság, ilyen általános lózungok, de mit is mondanak az ezzel foglalkozók?
"A hazai bűnügyi statisztika adatai alapján az alábbi állításokat tehetjük:
1. Általában, az ismertté vált bűncselekmények (összes bűncselekmény) számát tekintve, a hazai bűnözési helyzet az utóbbi években nem romlott, inkább javult.
2. Ezen belül lassú, de folyamatos növekedés tapasztalható az erőszakos és garázda jellegű bűncselekmények mutatóiban. Ez azonban nem az elmúlt néhány, hanem az utóbbi 20 év tendenciája.
3. A legsúlyosabb ismertté vált erőszakos bűncselekmény, a befejezett emberöléses esetek száma az elmúlt években jelentősen, több mint egyharmadával csökkent. "
Forrás: [link]
1-es vagyok! zsebtolvajok mindenhol vannak,mehetsz te egy lakatlan szigetre,ottis találkozol majd velük. ( Képletesen értsd)
szerintem ha a zsebtolvajlás lenne a legnagyobb probléma Mo-n,akkor meg se írtam volna egyetlen kommentemet se,és igazat adnék neked.
"Amióta Fidesz kormány van Magyarország valóságos bűnözőparadicsom lett."
Nem akarom védeni a Fideszt, távol álljon tőlem. De ők legalább szigorították a Btk-t. Az MSZP és a többi balliberális párt állandóan a bűnözők jogaiért szólal fel, őket védik.
Kedves kérdező, ez nagyban függ attól is hogy Magyarországon belül hol nézzük.
pl: Szabolcs vagy Borsod teljesen más mint
Győr-Moson-Sopron megye
Én beveszem.
Mondjuk a Jobbikot sem fogom érte isteníteni, mert egy rakás szánalom az a párt. Csak lejáratják a szélsőjobbot.
11:
1. Olvasd el a cikket is, ne csak a címét!
2. A jobbik nem 2 éve kezdte ezt szajkózni, már 2010-ben is ezzel kampányoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!