Az emberek nagy része nem érzi hogy át van mosva az agya?
Ugyan kedves kérdező, hát te sem érzed, hogy a te agyad át van mosva?
Akkor miért csodálkozol azon, ha ezt más sem érzi?
Mindenki (te is, én is, más is) csak a MÁSIKRÓL mondja, hogy "na ez is egy agymosott hülye", pedig ha jól belegondolsz, mindannyian azok vagyunk.
Mindannyian szépen benyeljük azokat a hülyeségeket, amelyeket nekünk tetsző csomagolásban tesznek elénk, és bőszen szidjuk azokat, akiknek más a véleményük.
Ez egészen odáig tud fajulni, hogy komolyan sértegetjük egymást, hazaárulónak nevezünk másokat, akik egyébként rendes, tisztességes emberek, csak éppen bizonyos dolgokat máshogyan gondolnak, mint mi.
Sokkal jobb lenne, ha mi is először saját magunkban keresnénk a hibát, ha elfogadnánk azt, hogy gyakran nem jól döntünk, hogy hagyjuk magunkat befolyásolni, és főleg azt, hogy esetleg a másiknak is igaza lehet....
Végülis mindannyian emberek vagyunk. Én is. Te is. És ő is, meg ők is.
Szerintem MEGOLDÁSOKAT kell találni, és nem ellenségeskedést, gyűlölködést.
De biztosan csak én vagyok ilyen naiv.
Erdekes, h aki leirta a frankot, az kb 20-30% kapott holott teljesen igaza van!
Vallas, rasszizmus stb
Teleg olyanok vagyunk mint a birkak, ha azt mondja a media h Mo jobban teljesit, maris megnyugszunk.
Celeb botranyokkal nyomjak az agyunk meg tehetsegtelen kutatokkal, h a valosaggal ne foglalkozzunk.
Kepesek emberek 1000/percer tv josokat hivni......
Komolyan meg is erdemeljuk a sorsunkat....agymosott munkaeszkozok vagyunk
Annak uzennem, aki mar 0 ra % ja a valaszokat:
A tv ben (is) nyugodt szivvel hazudnak neked, te ezt elhiszed (feltetelezem, mert amugy nem igy allnal hozza)
Akkor te nem vagy agymosott?
Es had ne peldazzak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!