Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi az emberek nagy...

Miért hiszi az emberek nagy része hogy csak az MSZP és a Fidesz lehet megfelelő párt?

Figyelt kérdés
Kis százalékban pedig a többi.
2012. júl. 22. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Mind1 mit hiszünk, mi fogjuk elbaszni megint :D

Ezért megyek szerintem külföldre. 4 év nem elegendő arra, hogy egy párt "maradandót" alkosson. 4 év kell ha nincs "adósság és inflácíó" de jelen esetben még mindig a fidesznek kell legalább 4 évig maradnia.

Ha bekerülne a jobbik, ő megint kezdené az ő politikáját. Lehet jó lenne, sőt tán biztos vagyok benne! De lennének olyan súlyos döntéseik, ami miatt, tuti hogy következőleg megint párt kerülne be.

12-16-20 éveket fogunk elbaszni azzal, hogy stagnálunk. Pont ezért. 4 évet adtok egy pártnak. 4 év alatt max 4-et fingik. 4 fingás meg nem elegendő semmire.

Én nekem szinte tökmind1 ki van párton. A 4 párt közül LMP áll legtávolabb tőlem. Ők nem is hiszem hogy 1-ők lesznek. Jobbiknak van esélye. Jobbik-MSZP-Fidesz legyen akármelyik.

De most ha megint leváltjuk orbánt, az azt jelenti, megint 4 évet kidobtunk az ablakon. Ezért fogok én is "emigrálni", ha ilyen síkhülye a nép.

Mert ugye a pártok se folytatják egymás politikáját, már csak azért sem, mert az egójuk összetörne.

2012. júl. 22. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Az MSZP sem lehet.
2012. júl. 22. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
ők tudnak a legjobban hazudni.
2012. júl. 22. 01:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert az emberek nagy része ostoba és csak a tévéből tájékozódik.
2012. júl. 22. 05:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1, hogy melyik párt fog itt uralkodni mert nagy változást nem tudnak elérni.Demokrácia egy halott eszme és még mindig ebben fuldoklunk.Amíg Magyarországon judeokrácia van addig halálra vagyunk ítélve.
2012. júl. 22. 13:12
 6/6 Dick Esmen ***** válasza:
Mert beszűkült látókörűek.
2012. júl. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!