Miért hiszi az emberek nagy része hogy csak az MSZP és a Fidesz lehet megfelelő párt?
Mind1 mit hiszünk, mi fogjuk elbaszni megint :D
Ezért megyek szerintem külföldre. 4 év nem elegendő arra, hogy egy párt "maradandót" alkosson. 4 év kell ha nincs "adósság és inflácíó" de jelen esetben még mindig a fidesznek kell legalább 4 évig maradnia.
Ha bekerülne a jobbik, ő megint kezdené az ő politikáját. Lehet jó lenne, sőt tán biztos vagyok benne! De lennének olyan súlyos döntéseik, ami miatt, tuti hogy következőleg megint párt kerülne be.
12-16-20 éveket fogunk elbaszni azzal, hogy stagnálunk. Pont ezért. 4 évet adtok egy pártnak. 4 év alatt max 4-et fingik. 4 fingás meg nem elegendő semmire.
Én nekem szinte tökmind1 ki van párton. A 4 párt közül LMP áll legtávolabb tőlem. Ők nem is hiszem hogy 1-ők lesznek. Jobbiknak van esélye. Jobbik-MSZP-Fidesz legyen akármelyik.
De most ha megint leváltjuk orbánt, az azt jelenti, megint 4 évet kidobtunk az ablakon. Ezért fogok én is "emigrálni", ha ilyen síkhülye a nép.
Mert ugye a pártok se folytatják egymás politikáját, már csak azért sem, mert az egójuk összetörne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!