MIERT? . A milliomos Rezesova aki negy embert megolt, csak 6 evet kapott. Szerinted hogyan dolgozik a magyar igazsag szolgaltatas? Igaz lehet . Penz beszel a kutya ugat?
Budapesti suliba járnak majd Rezesova gyerekei
Feladja a harcot kislánya elhelyezéséért Erik Fischer, Eva Rezesova volt párja, miután a gyermek nagyanyja Szlovákiából Magyarországra költözteti a hatéves Ellát
04.37
gondolom ez az egyáltalán nem releváns információ a helyett van, hogy válaszoltál volna nekem :D
03.03
fordítva ülsz a lovon. felnőtt emberek között alapvető dolog, hogy az állító igazolja az állítás igazság tartalmát, és nem fordítva...
kedves tetro
igazan sajalom, hogy állításod igazság tartalmát nem tudod, keptelen vagy bizonyitani..
#34 igazad van, szerintem is egy eleg durva dolog amikor 4 embert egy reszeg,dopos kiirt
tetro a kerdes ez volt..
"égyszi TE mutass egyetlen egy esetet, ahol egy ilyen reszeg gyilkos negy embet ol, majd luxus hazi orizetbe rakjak"
melyik állitásomét? arra továbbra se kaptunk példàt hogy milyen hasonló esetért adtak.
mi az a dopos?
amit idézel az nem kérdés hanem kérés. erre irtam amit, hogy aki állít valamit annak kell bizonyítani. itt pedig a kérdezö állitott. marhaságot.
meg te. a luxus háziörizetbe helyezték mondjuk netto baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!