Nem bizarr számotokra, hogy a magyar baloldal három legismertebb vezetője közül kettő is milliomos vállalkozó?
Számomra nem hangzik túl hitelesen a egy gyáriparos szájából a szociális érzékenység meg a fel fel te éhes proletár.
Mondjuk árnyalná a képet ha a saját vagyonukból próbálnák segíteni a szegényeket akiknek most a választások előtt ígérgetnek.
Szóval az egész olyan, mint ha a helyi hentes lenne a vegetáriánus egylet elnöke.
Hát ez elég nyilvánvaló. Ez a politika. Az emberek megsegítése addig folyik amíg tart a választás. Ahogy Churchill mondta:Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam. Vagy: Rengeteg hazugság van a világon és a legrosszabb benne az, hogy a fele igaz.Az ember időnként belebotlik az igazságba, de legtöbbször feltápászkodik, és tovább megy.
Bölcs ember.
Isten áldja meg mindegyik miniszter urat, aki az én munkabéremből való levonások miatt lett milliomos.
LOL
"Ezzel még önmagában nem is lenne baj, csakhogy mindegyik lopni fog, mint állat, ha hatalomra jutnak és a nép számára hátrányos törvényeket hoznak, miközben álszent hülyeségeket beszélnek, lényegében csak az arcok változnának a kormányban."
Megtehetik, nem?
Nem bizarr számotokra, hogy a magyar jobboldal három legismertebb vezetője közül kettő is egyszerű munkásember illetve földműves?
Ja! Nem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!