Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz kormányváltás Magyarorszá...

Lesz kormányváltás Magyarországon 2014-ben?

Figyelt kérdés

2013. nov. 22. 22:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Biztosan nem. A ballibnek húsz évre roló.
2013. nov. 23. 00:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, de bármi megeshet.

Ez a 20 év vicces dolog, ha most nem is, én a következő választáson már szinte biztosra veszem a kormány váltást.

2013. nov. 23. 02:14
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
nem lesz... 50-60%-a a szavazóknak Fideszre szavaz, jól járunk velük. (kb 6 féle statisztika is ezt az arányt mondja)
2013. nov. 23. 02:44
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
aki azt mondja, hogy lesz kormányváltás, az nem ismeri az új választási rendszert! meg egyébként is, ha választanom kéne, százszor a baltás, mint a sz@rházy... az mszp még mindig a legelutasítottabb párt ma magyarországon! ez tény.. semmi esélyük nincs! a fideszesek meg 100%, hogy elmennek szavazni! én is elmegyek, csak azért, hogy a komcsik véletlenül se jöhessenek vissza, pedig nem vagyok fideszes!azzal, ha a jobbikra szavaznék jelenleg a fideszt gyengíteném a baloldallal szemben! a jobbik ilyen dilemmák mellett nehéz helyzetben lesz. rájuk szavaznék, de nem fogok, mert attól jobban tartok, hogy a sz@rházyék visszatérnek..sokan gondolják még így! üdv
2013. nov. 23. 11:22
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
@11:22: Na és pont az ilyen gondolkodás és emberek miatt van ott most Orbán és végzi az ámokfutását. :)
2013. nov. 23. 12:35
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
utolsó, az ámokfutást a kommunista mszp-szdsz végezte!a te kommunista bandád tette tönkre az országot az elmúlt 8 évben!
2013. nov. 23. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
40%
kedves utolsó, az "ilyen gondolkodás" = realitásérzés! én és jó pár jobbikos ismerősöm tisztában van azzal, hogy a jobbiknak esélye sincs győzni, sem 2.-nak lenni az új választási rendszerben,,,tehát mi a fantaszta jobbikosokkal ellentétben - akik választási győzelmet meg 2. helyet realizálnak - a realitások talaján állunk. tehát pontosan tudjuk, hogy a jövő évi választások tétje az, hogy fidesz vagy mszp kormány lesz. és azzal is tisztában vagyunk, ha az mszp kerül hatalomra a jobbiknak annyi! beltiltják és kész... ha meg mégsem elvakult jobbikos vagy, hanem komcsi, akkor csak sajnálni tudlak!! mert a legtöbb rossz törvény a libsi elme szüleménye.
2013. nov. 23. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

"beltiltják és kész" ezt a marhaságot nem tudom honnan szeditek folyton...

Nem vagyok "komcsi", sosem voltam ezt (mondjuk vicces, hogy ex kommunistáktól a fidesz hemzseg, de ez most mellékes).

Hol van abban a realitás, hogy emberek csak azért szavaznak valakire, hogy a másik véletlenül se kerüljön oda? Egy választásnak nem arról kéne szólnia, hogy valaki ellen szavaznak az emberek, hanem hogy valakire.

Most gondolj bele, ha tényleg mindenki, aki kedveli a jobbikot, rájuk szavazna, ki tudja, lehet lenne esélyük akár nyerni is. Ha nem arról szólna a politika, hogy mindenki csak a másikat akarja elzavarni, talán nem itt tartanánk, mint most, hogy egy értelmes párt sincs az országban...

2013. nov. 23. 18:40
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
kedves utolsó...semmi jogod meghatározni, hogy én hogyan, kire és mi alapján szavazzak... én így döntöttem és kész. sokan sokfélék vagyunk... én jelenleg úgy látom, hogy az mszp-fidesz kormányzás a választások tétje és nem az, hogy zazrivecz kormányozzon. bocsáss meg, hogy van realitás a gondolkodásomban... arra szavazok a következő választáson, akinek van esélye... a jobbiknak az új választási rendszerben nincs...egyszerűen az egyéni körzetekben nincs esélye győzni,azegyéni körzetek elosztása és nagysága miatt (75ezer szavazó egy egyéni körzet) max 1-2 helyen..olvass utána kicsit az új választási rendszernek...ennyi. baromira gőze sincs 1-2 jobbikosnak arról, ez mit jelent...neked sincs, ez szomorú.
2013. nov. 24. 13:53
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
"ezt a baromságot" onnan vesszük folyton, hogy az mszp és a dk szájából is elhangzott! nem tudom, te nem tájékozódsz, csak az indexet olvasod?? :D ám pont most olvastam, hogy belgiumban vagy hollandiában, de azt hiszem belgiumban, kőkeményen be is tiltották a szélsőjobb pártot a komcsi-libsik... ez nem egy lehetetlen feladat.
2013. nov. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!