Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek, melyik...

Kedves fideszesek, melyik konkrétum számotokra a legnagyobb sikere a fidesznek?

Figyelt kérdés

konkrétan mi az, amit a kormány legnagyobb sikerének láttok?

köszönöm válaszaitokat

2013. nov. 20. 10:52
1 2 3 4
 31/32 Macungo ***** válasza:

"A családi adókedvezményt már azt hiszem az előzőekben megbeszéltük, hogy végül is annak jó csak, aki nem szorul rá."

Nem nem beszéltük meg, Te kijelentetted, de nem igaz én nem mondanám, hogy nem szorulunk rá a 144.000 Bruttós fizetéssel tavaj havi 10.000 Ft-al kaptam többet egy gyermek után és tervezzük a másodikat. Én úgy gondolom, hogy a minimálbéresek többsége zsebbe több pénzt kap tehát csak papiron szorulnak rá... Míg akit rendesen bejelentenek többel akár kétszer annyi fizetéssel valójában kevesebbet visz haza és még azt mondják ő gazdag.

"A gyed extra egyenlőre még csak tervezet. Még nem lett semmi se bevezetve."

2014. január 1-jével fogják bevezetni, tehát hamar kiderül, plusz a Fidesz nem szokta telekürtölni a világot olyannal amit nem fog bevezetni.. Legalábbis eddig mindent véghezvittek... De megértem, hogy ehhez szoktál hozzá, illetve hogy nem akarod kimondani, ha valamire nem tudsz rosszat mondani és pozitív döntése a kormánynak.

A szerencsejáték gépek száma elvileg nem csökkent, csak a tulajdonosok száma. Ezt hívja a köznyelv játékgép mutyinak. Egy korrupciós ügy siker?

Akkor nézzd meg jobban az összes kocsmát... Attól még, hogy valaki kitalálta ezt a szót, hogy mondjuk minderre, hogy mutyi attól még nem biztos, hogy igaz.

"Háromcsapás törvény miért siker? Az csak egy törvény. Javult tőle a közbiztonság?"

Igen képzeld javult, hiszen az az ember aki már három ember ellen elkövetett erősakos cselekményt, már biztos nem fogja legyilkolni a családodat, hisz élete végéig elzárják..

Egyébként arról sem beszél a baloldal, hogy az EU soros elnöksége példaértékű volt a Magyar kormány kitűnően végezte a munkályát.. Nekem az is tetszik, hogy az EU-ban bérbírálók károgását nem nyeli be végre vagy bármelyik ország beszolását és kiáll magáért és az országért, én már nagyon szégyeltem, hogy mindenki belénk törli a lábát és mi meg hagyjuk..

Tetszik, hogy bevezették a chips adót és az energiaitalok adóját és ettől a káros anyagok kivonásra kerültek például az energiaitalokból, örülök, hogy betiltották a transz-zsírok használatát a élelmiszeriparban. Mert ezek a dolgok mind valóban az egészségünkért vannak nem pedig a kórházaknak megy, hogy a már megbetegedett embert kezeljék. Valójában a dohányzás elleni működése a kormánynak meg a finti intézkedések megelőzni hivatottak a betegséget és így talán kevesebbet kell költenünk az egészségügyre is..

2013. nov. 25. 14:03
 32/32 Macungo ***** válasza:

"túlzott deficit eljárás, ez tény, ez siker, bár erre ráment 3 000 000 magyar megtakarítása, és ráadásul nem fenntartható, így 2014-ben már bukni fog"

Nem kevés pénz az a 3000 milliárd forint, de abból még IMF hitelt törlesztőrészletet is kellett fizetni a 2010. évben esedékes első törlesztés összegét. Azt meg miből gondolod, hogy 2014-ben bukni fog a költségvetés, mert ezt már minden évben hallgattuk mindenhonnan, ozt nem úgy lett?

Brüsszel tudomásul veszi a 2014-es költségvetést miért siker?

Mert tavaly kiigazítást kért mert úgy gondolták nem lesz meg a 3 % alatti hiány, a kiigazítás miatt túl alacsony lett a hiány ami jobban visszafogta a magyar gazdaságot és ezért volt a tavalyi a rossz mezőgazdasági teljesítmény mellett a legrecesszívebb éve a Fidesznek.

Később elismerték, hogy lehet még is meg lett volna a kiigazítás nélkül is, de természetesen a cél az volt, hogy a magyar kormányt vegzálják és a magyar gazdaságot visszafogják.

unortodox gazdaságpolitikai eszközök mások által fontolóra vétele alatt pontosan mikre gondolsz? és ez NEKÜNK MAGYAROKNAK miért siker?

Azért siker mert végre más országok is látják, hogy ez a jobb út.. Tehát jól csinálta a kormány amit csinált hiába unortodox... A lengyelek szintén megszüntették a magánnyugdíjpénztárakat, a bankadót bár nem a fidesz találta ki, de mire mi végigvertük az egész világon valahogy mindenki elkezdte bevezetni, bár nem ilyen mértékben.

Az Angoloknál például a parlamentben már szó volt a rezsicsökkentés bevezetéséről is. A lényeg, hogy nem csak az embereket, hanem a multikat is megadóztassák..

"fekete gazdaság megadóztatása: na ebben végre van valami, bár kár, hogy ettől a jövedelem adók csak a magyarok felső 20%-ában csökkentek, így akkor nem az lett a vége, hogy a lakosság még többet adózik? ez így siker?"

Már fennt mondtam, hogy bár én is rosszul jártam volna az egykulcsossal, de nem a kulcs miatt, hanem az adóvisszatérítés kivezetése miatt. De helyében legalábbis nekem belépett a családi adókedvezmény, plusz a kormány kényszerére a munkáltatóm kompenzált tehát végül jól jártam. ÉS NEM VAGYOK A FELSŐ 20 %-ban... Én tudom látom a saját bőrömön tapasztalom, hogy hazugság ez a csak a gazdagoknak jó, de elismerem a minimálbéreseknek nem volt jó... De mint mondottam a feketegazdaság miatt szükség volt a megadóztatásukra. Biztos vannak akik ettől függetlenül rosszul jártak, de mindig van ilyen.. A középréte meg aki tényleg fizet adót plusz gyereket nevel azért tényleg ne ők vigyék a hátukon az országot...

energiaárak: kedves kommentelő, A REZSID NEM CSÖKKENT, nézd csak meg, hogy mennyiből éltél anno, és mennyiből most ( csak a nagyfogyasztókra terhelték át a rezsid, ugyanúgy kifizeted kenyérvásárlásnál, telefonszámla befizetésnél, benzinvásárlásnál

Az üzemanyagárak és a kenyér ára mindig emelkedett... Hogyan nézzem meg, hogy most ezért vagy az olaj világpiaci ára vagy a Szíriai feszkó miatt vagy a rezsicsökkentés miatt. Az élelmiszer árak meg szintén mindig emelkedtek az egekig nem tudom, te honnan látod a 20 forintal több a kenyér ára ebből 10 forint a rezsicsökkentés miatt a többi az üzemanyagár meg most sz@r volt a búza termés?????

mszp számomra tök mindegy, szerintem is gáz kormány volt.

Engedd meg, hogy megviágosodjak, és mond már meg kire szavazzak akkor??? És Te is fejsd ki miért, hagy szedjem én is darabokra, mindenféle feltételezések alapján..

2013. nov. 25. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!