Fideszesek mindig azzal jönnek hogy az mszp szétlopta az országot. Fidesz mit csinál ha nem ezt?
A kérdésedre a válaszom,hogy többé ne keljen ilyen és hasonló kérdésen gondolkodnod.
Íme a válasz : Két koldus irányítja az egész "világot" !
Tudod ,hogyan ?
Mesélek neked erről egy mesét (én is úgy olvastam )
A katolikus templom bejáratánál ott ül két koldus.
Az egyik a bejárat Jobb oldalán a másik a Bal oldalán.
Mind a két koldus maga elé tesz egy táblát és a táblára rá írja az egyik, hogy én egy Katolikus hívő vagyok, kérlek segítsetek,adakozzatok !
A másik is ugyan így tesz,csak azt írja a táblájára,hogy én egy Zsidó hívő vagyok, kérlek segítsetek,adakozzatok !
Ahogy jönnek a hívők a templomba mindenki látja őket és és odamegy valamelyikükhöz és az előtte a földön lévő kalapba bedobja a neki szánt összeget. (mit gondolsz,kettejük közül melyikük fog több pénzt össze gyűjteni, )
Mind ez addig megy így míg egyszer csak oda nem megy a Zsidóhoz az egyik adakozó hívő a Zsidó koldushoz és el nem kezdi szidni. Te mocskos ....... hát azt hiszed,hogy még itt is pénzt fogsz majd tőlünk ki csikarni,üzletelni ?
Ezen szidalmakra fel emeli a zsidó koldus a fejét, odanéz a keresztény hívőre és azt mondja neki, hmm , hallod Pista ? ez akarja nekünk meg mondani,hogy hogyan kell üzletelni !
Mit gondolsz a jövő héten hova fognak menni pénzt keresni azaz üzletelni a "KÉT KOLDUS" ?
Hát persze,hogy a Zsinagóga elé ! Hát persze ,hogy minden egyes "akciójuk" után el osztozkodtak az aktuális bevételen.
gondoltad volna, hogy az előtt, amikor még csak Egy koldus koldult a templom vagy zsinagóga előtt, csak negyed annyi pénzt tudott keresni,mint most. ?
7-es!
Tévedésben vagy,mert pont a Zsidó nép az aki nem hagyja,hogy egy másik Zsidó tönkre menjen.
Pl. ha egy utcában van 10 üzlet és ebből 6 zsidó üzemeltetőé, akkor tesznek róla,hogy a négy nem zsidó üzlet is az övék legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!