Szerintetek is jobban teljesít az ország?
Én úgy tanultam, hogy gyakorlatilag minden évben gazdasági növekedés van.. így könnyű azt mondani, hogy jobban teljesít az ország.
Csak ez nem tükrözi az életszínvonalat, ami romolhat eközben.
kedves kérdező!
nem teljesít jobban az ország, nézd meg a statisztikát, nézd meg hogy élsz te, és a környezeted
ha jobban teljesítene nem lenne szükség az adódból kormánypropagandára
Ha annyira jobb lenne az erezned, nem kene az ember fejbe nyomatni mindehonnan.
Par eve u itt 130 is kerestem, most 105 akk h is vagyunk a 4% ber emelessel ?
He? Orban Viktorio leulhetsz 1 es!
Figyelj kérdező, most vagyunk azon a szintem amin... nézz körbe, árakat látod, vedd elő a régi csekkeket nézd meg mennyit költöttél tételesen! (ne a -%-ot nézd hogy jajj de jó a rezsicsökkentés). Megnézed a banki adatokat mennyit számol fel most mennyit 4 éve, áfát, stb.).
És akkor meglátod majd az eredményeket és azt fogod kérdezni: Te jó Isten! Ha nem teljesítene "jobban" az ország értve úgy, hogy +120%-os dübörgő gazdaságunk van, európa ipar országa leszünk 2015-re stb, 1 millió munkahely, rend, tisztaság, szeretet (mégis csak Mária országa vagyunk). Szóval ha nem teljesítene jobban az ország akkor most hol lennénk??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!