a baloldalba semmi magyarság nincsen, olyan az egész baloldal, mint egy fico-csau-mao-sztálin keverék, úgy utálják a népet!
a fidesz visoznt hazafi, mert egyesíti a nemzete és függetleníti a hazát a vérszívó pioócáktól (multik, bankok), így magyarország erőre kaphat!!!
az utolsó válasz remélem rávilágít minden épeszű embert arra, hogy miért is tart ott az ország ahol
tudom, nehéz elhinni, de a mellékelt ábra is mutatja, igenis VANNAK ilyen hülyék
végülis ha utálom a fideszt, akkor csak kommunista lehetek és gyurcsánypárti, ez evidens...
na kicsit művelődjél, tanuld meg a szavak jelentését, nyald még egy kicsit a vityának a seggét és aztán ha a nyelvedre szarik akkor gyere vissza reklamálni
szánalmas...
az a helyzet, te kis narancsbőrű takony, hogy még a drága viktorkád is kinevetné, amit írsz, holott nyílván tisztában van vele, hogy hozzád hasonló retardáltak húzkodják rá az x-eket
én sem vagyok nagyon otthon a politikában, de neked minden betűdről üvölt, hogy fingod sincs az egészről
hány éves is vagy?
legközelebb jobban tennék szüleid, ha kiküldenének a konyhából, mielőtt politizálni kezdenének
ha ennyire hülye vagy ehhez a témához, akkor ne irogass ide
most őszintén, miért jó az neked, ha egy csomó ember előtt beégeted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!