Baloldali vagyok, de nem szeretem a cigányokat, miért zsidóznak le egyből?
Egy libsi zsidó rasszista?
Téged nagyon sok helyen meg akarhatnak verni :D
Amúgy fogalmazz úgy, hogy azokat a romákat nem szívleled, akik ellopták a biciklidet, és akkor a poént félretéve, senki sem szólhat be neked..
A véresszájú 'rasszistázók' pedig ugyan olyan divatmajmoló emberek, mint mondjuk az emósok.
Ma divat 'rasszistázni', pedig természetes ösztön az emberben, hogy különbséget tesz a saját és a különböző rasszok között. Természetes az is, hogy nem az ösztönei irányítják és hogy fantasztikus tudatossággal egyenlőként tudja kezelni a különböző rasszokhoz tartozó embereket (+ a melegeket is :) ..
Nos, ennyit azokról akik beszólnak neked. Primitív emberek, kezeld őket egyenlőként és tisztelettel.. de ha szavazás kérdése lenne akkor szerintem támogasd azt, hogy ne járjon minden.. butus embernek szavazati jog, mert aki primitív, az nem biztos hogy ésszerű döntéseket hoz. Most azokról van szó akik téged lezsidóznak.. vagy beszólnak ok nélkül hogy rasszista vagy. Ezek fejben még csak gyerekek, mosolyogj rajtuk és hagyd őket játszani tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!