Miért néznek hülyének csak mert az mszpre fogok szavazni, de utálom a cigányokat és Kárpátiát hallgatok?
Én meg David Guettát hallgatok és a Jobbikra szavazok.
Mi köze ennek a zenei ízlésnek a pártálláshoz?
Gondolom azért furcsállják, mert a Kárpátiát általában a nacionalistább emberek szokták kedvelni és nem az MSZP szimpatizánsok.
Mondjuk a cigányos dolognál tényleg van ellentmondás.
Az MSZP egy olyan párt ami még a zongora billentyűkben rasszizmust lát , illetve a gyertyatartókban is antiszemitizmust vizionál.
Szóval ez egy állandóan rasszistázó , nácizó párt ,aki cigányokat tutujgat.
Ezért ellentmondásos a cigányokhoz való hozzáállásod meg a pártszimpátiád.
Nem azért éltél jobban mert MSZP volt hanem mert úgy jött ki a lépés...én az első Orbán kormány alatt jól éltem, aztán most meg szarul.
Kb az emberek 5%-a az aki az adott kormányon lévő párt miatt él jobban, és ezek mind rokoni kapcsolatban állnak valamelyik képviselőjükkel.
Hát, persze, hogy jobban éltünk a korai MSZP-s években.
Ezt nem is lehet letagadni.
Az MSZP-nek elég felelőtlen gazdaságpolitikája volt.
Úgy osztogattak , illetve adtak 13. havi fizetést meg 14. havi nyugdíjakat és hasonlókat, hogy az ország teljesítménye nem indokolta.
Így hogyan tudtak adni?Hitelből.Tehát hitelből , jóléti intézkedéseket finanszíroztak.
Ezután 2008-ban bejött a válság, egy hatalmas zuhanás.
Szóval, igen jobban életünk az MSZP alatt,de az ára amit fizetünk érte most, az elég magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!