Miért gondolják olyan sokan, hogy van értelme a Jobbikra szavazniuk? Úgysem fog soha kormányra jutni ilyen gyerekesen ostoba programmal. Akkor meg?
""gyerekesen????ostoba programmal???"
Csak az gondolkodik igy akinek fogalma sincs a Jobbik terveirol vagy aki "nem latja a fatol az erdot"Bocsi!!!!"
Nyilván csak annak nem tetszik a Jobbik programja, aki nem ismeri. Ugyanaz az arrogáns szöveg, mint Kóka Jancsi "az emberek 2/3-a liberális, csak még nem tud róla" dumája. Egy a baj: még egyetlen emberrel sem találkoztam, akiben három tulajdonság: az intelligencia, a becsületesség és a jobbikosság egyszerre lett volna jelen. A háromból az egyik mindig hiányzik.
Ostoba program??? A többi párt programja talán okos??
Szerintem inkább fordítva. Lehet, hogy most nem fog kormányra kerülni, de sosem tudni mit hoz a jövő. Gondolta volt valaki akkor amikor újraválasztották az mszp-t, hogy most ilyen százalékon fog állni? Szerintem nem.
Ha meg nem tetszik, akkor ne szavazz rájuk. Mindenki arra szavaz, akit helyesnek gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!