Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, szerintetek az...

Liberálisok, szerintetek az miért van hogy a börtönökben 90% a cigány?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

honnan tudod hogy azok cigányok?

hallottad? vki írta? készült erről bármilyen felmérés?

másrészről miért érdekes a börtönlakók etnikai összetétele?

mitől jobb az neked ha tudod?

2013. dec. 2. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:

itt egyeseknek annyira torz elképzelése van a liberálisokról

miért mondana épeszű ember olyat hogy bárkinek joga lenne rabolni, lincselni, gyilkolni. nincs. az ilyen embereket mind meg kell büntetni. szerintem ebben teljesen egyetértunk. amiben nem, az max annyi, hogy én nem tudom megérteni miért kell etnikai allapon különbséget tenni? ha cigány helyett egy fehér vagy egy kinai rabol ki az jobb?

2013. dec. 2. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:

olvastam olyan településről ahol egyetlen cigány dincs, mégis ellopjak egymás véteményét is az emberek mert akkora a szegénység és semmi munkalehetőseg nincs

egyébként nézzetek meg egy gettó filmet

ki a meno? a bűnöző

tele van lóvéval, és a srácok elődöntik ők is ezt csinálják és nem guriznek fillérekért ha egyáltalán dolgoznak a szüleik

es ott volt egy olasz film, ott 10 laktak legalább 1 szobaban, na azok olyanok voltak mint a cigányok, ordítoztak, egymásnak mentek késsel a kicsik meg tök meztelen játszottak a porban

2013. dec. 2. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!