Nem ellentmondás ez?
Annyian vándorolnak ki amennyien régen is.. És nem a Fidesz miatt, hanem a gazdasági válság miatt... Majd vissza jönnek tele bukszával és itt költik el a pénzüket..
Ha elmennek több munka marad nekem.
Jó, akkor megválaszolom, hogy nem ellentmondás ez.
nem értem, hogy mi ellentmondás van benne...
Szia!
Nem ellentmondás, hisz azt mondta, hogy el lehet menni el is mennek.
Egy ilyen súlyú kijelentésre meg egyből szidással válaszolnának. Ha azt mondta volna, hogy nem szabad/kell elmenni, akkor azt nem tetszett volna sokaknak.
Gyurcsánynak ezzel a szövegkörnyezetből kiemelt kijelentésével szeretnek példálózni.
Ellenben ez így hangzott el az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén:
"Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!