Melyik a legrosszabb párt és miért?
Látod, kérdező? Megint nem én kezdem, hanem ez az elmebeteg "tegnap 10:12"-es.
De legalább már nincs annyi felkiáltójel az írásában. Viszont apucija ha feldühödik, széttépi az egész Jobbikot, mint Foxi a lábtörlőt. Sőt, már meg is tette néhányszor, mikor begorombult. Jaj-jaj, meneküljön, ki merre lát! :D
(Még jó, hogy sehol nem írtam, hogy Jobbikos lennék. :) )
Adjon az Isten!
MaSZoP meg a zsIDESZ meg a többik
Szebb Jövőt!
A FITYESZ! 1.Évek óta nem csinál semmit
2. Nincs egy értelmes probléma megoldása!
3. Az országnak eddig csak kárt okozott!
4. Viki ahányszor megszólal esik a forint.
5. Diktatúrára törekednek!
Ez a sok begyöpösödött agyú baloldal ...
A Fidesz, MSZP és társaik a legrosszabbak, aki meg fikázza a Jobbikot, arra meg no comment ...
Én csak annyit kérdeznék, hogy mi alapján mondjátok, hogy mocskos szemét banda a jobbik?
Talán ők vannak/voltak kormányon? Ők azok akik milliárdokat sikkasztanak, aztán hogy legyen mit tovább zsebre vágni ők uszítják a drága adóhatóságot az adófizető állampolgárokra/cégekre? Nekem csak az a furcsa, hogy senki nem háborodik fel azon amiket a tv-ben hallunk(pedig ez csak a jéghegy csúcsa):
- fizetés előzetesben lévő politikusoknak (a letéti számla ne tévesszen meg senkit ez nem azt jelenti, hogy lemond a fizetéséről. Letétbe helyezi és felveszi, amikor kiengedik)
-milliárdos végkielégítések
-állami tulajdont képező épületek/cégek töredék áron történő privatizálása
-támogatások csökkentése/megvonása
és még folytathatnánk.
Nem értek egyet a gyűlölködéssel. Szerintem mindenki kapjon egy esélyt, az MSZP-SZDSZ már megmutatta mit tett/ nem tett. A FIDESZ-MDF szintén.
Én adok esélyt a JOBBIK-nak, mert nem gondolom, hogy rasszisták (nem ítélem el őket néhány huligán miatt, akiknek köze nem lesz a politikához), szerintem most nincs veszíteni valónk. Majd kiderül milyenek. Ennél nagyobb kakiba már nem lehetünk (államadósság, adóhiányok, ...). Én azt tudom, hogy most nem úgy élek, ahogy szeretnék, és mivel az ország és a lakosság helyzetén semmit nem tudtak javítani az eddigi pártok, ezért megnézem mit tud ajánlani egy új párt. Amit eddig kaptam nem tetszik, és nem hiszem, hogy változnának a pártok, mert akkor eddig lett volna idejük, miért nem tették?!
Nem kell káromkodni, mindenki oda szavaz, ahova akar, de amíg nálunk az emberek érzelem és nem tények alapján szavaznak, addig sok változást nem remélek.
Sajnos nálunk így mennek a szavazások:
1.) "Hiába nincs munkám, drágább minden, hitelt sem kapok és rosszabb színvonalon élek mint eddig, akkor sem szavazok a jobb oldalra. A narancs is csak a saját zsebét tömi, a másik meg rasszista..."
2.) "A rohadt kommunistákra nem szavazok, mert nyomorba döntötték az országot, és szétrabolnak/eladnak mindent.
Nincs egy magyar sem a pártokban, nem foglalkoznak senkivel, csak hazudoznak állandóan..."
Szerintem nézzük meg mit kaptunk eddig, ki-mit ígért és ebből mi teljesült, és főként kinek mi a programja. Attól, hogy valaki jobboldali még nem fog halálra késelni mindenki mást aki nem ért vele egyet, és a politikusoknak sem ez lesz a programjukban.
Mindenki azt nézze meg mielőtt szavaz, hogy neki mire lenne szüksége (alacsonyabb árak, több munka ...), és akinél reális esélyt lát ezeknek a megvalósulására, arra szavazzon.
A kérdés meg baromság, mert mindenkinek más a válasza, és erősen érzelmi alapú. Inkább azt kérdezném a helyedben, ha nem tudod kire szavazz, hogy melyik párt tehetné a legtöbbet értem és az országért? És ezt magamtól kérdezném nem másoktól, a választ pedig egy saját összeállítás alapján adnám meg, egy összehasonlító lista alapján talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!