Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legrosszabb párt és...

Melyik a legrosszabb párt és miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
37%

Látod, kérdező? Megint nem én kezdem, hanem ez az elmebeteg "tegnap 10:12"-es.

De legalább már nincs annyi felkiáltójel az írásában. Viszont apucija ha feldühödik, széttépi az egész Jobbikot, mint Foxi a lábtörlőt. Sőt, már meg is tette néhányszor, mikor begorombult. Jaj-jaj, meneküljön, ki merre lát! :D

(Még jó, hogy sehol nem írtam, hogy Jobbikos lennék. :) )

2009. nov. 20. 10:45
 42/74 anonim válasza:
82%

Adjon az Isten!

MaSZoP meg a zsIDESZ meg a többik

Szebb Jövőt!

2009. nov. 21. 10:17
 43/74 anonim ***** válasza:
39%

A FITYESZ! 1.Évek óta nem csinál semmit

2. Nincs egy értelmes probléma megoldása!

3. Az országnak eddig csak kárt okozott!

4. Viki ahányszor megszólal esik a forint.

5. Diktatúrára törekednek!

2009. nov. 21. 10:49
 44/74 anonim ***** válasza:
69%
Jobbik ellenesek, ti jól érzitek magatokat így, hogy a cigányok megzabálnak, felélik a pénzeteket? Nem értem, miért kell rögtön rasszizmusról papolni, mikor ez így nincs rendjén! Kinek jó ez? Szinte osztódással szaporodnak, de egy sem megy dolgozni, mert nincsenek ráutalva! A zsidó MSZP meg szétosztja az országot a többi zsidó között!
2009. nov. 21. 11:55
 45/74 anonim válasza:
72%

Ez a sok begyöpösödött agyú baloldal ...

A Fidesz, MSZP és társaik a legrosszabbak, aki meg fikázza a Jobbikot, arra meg no comment ...

2009. nov. 23. 08:30
 46/74 anonim válasza:
62%

Én csak annyit kérdeznék, hogy mi alapján mondjátok, hogy mocskos szemét banda a jobbik?

Talán ők vannak/voltak kormányon? Ők azok akik milliárdokat sikkasztanak, aztán hogy legyen mit tovább zsebre vágni ők uszítják a drága adóhatóságot az adófizető állampolgárokra/cégekre? Nekem csak az a furcsa, hogy senki nem háborodik fel azon amiket a tv-ben hallunk(pedig ez csak a jéghegy csúcsa):

- fizetés előzetesben lévő politikusoknak (a letéti számla ne tévesszen meg senkit ez nem azt jelenti, hogy lemond a fizetéséről. Letétbe helyezi és felveszi, amikor kiengedik)

-milliárdos végkielégítések

-állami tulajdont képező épületek/cégek töredék áron történő privatizálása

-támogatások csökkentése/megvonása

és még folytathatnánk.

Nem értek egyet a gyűlölködéssel. Szerintem mindenki kapjon egy esélyt, az MSZP-SZDSZ már megmutatta mit tett/ nem tett. A FIDESZ-MDF szintén.

Én adok esélyt a JOBBIK-nak, mert nem gondolom, hogy rasszisták (nem ítélem el őket néhány huligán miatt, akiknek köze nem lesz a politikához), szerintem most nincs veszíteni valónk. Majd kiderül milyenek. Ennél nagyobb kakiba már nem lehetünk (államadósság, adóhiányok, ...). Én azt tudom, hogy most nem úgy élek, ahogy szeretnék, és mivel az ország és a lakosság helyzetén semmit nem tudtak javítani az eddigi pártok, ezért megnézem mit tud ajánlani egy új párt. Amit eddig kaptam nem tetszik, és nem hiszem, hogy változnának a pártok, mert akkor eddig lett volna idejük, miért nem tették?!

Nem kell káromkodni, mindenki oda szavaz, ahova akar, de amíg nálunk az emberek érzelem és nem tények alapján szavaznak, addig sok változást nem remélek.

Sajnos nálunk így mennek a szavazások:

1.) "Hiába nincs munkám, drágább minden, hitelt sem kapok és rosszabb színvonalon élek mint eddig, akkor sem szavazok a jobb oldalra. A narancs is csak a saját zsebét tömi, a másik meg rasszista..."

2.) "A rohadt kommunistákra nem szavazok, mert nyomorba döntötték az országot, és szétrabolnak/eladnak mindent.

Nincs egy magyar sem a pártokban, nem foglalkoznak senkivel, csak hazudoznak állandóan..."

Szerintem nézzük meg mit kaptunk eddig, ki-mit ígért és ebből mi teljesült, és főként kinek mi a programja. Attól, hogy valaki jobboldali még nem fog halálra késelni mindenki mást aki nem ért vele egyet, és a politikusoknak sem ez lesz a programjukban.

Mindenki azt nézze meg mielőtt szavaz, hogy neki mire lenne szüksége (alacsonyabb árak, több munka ...), és akinél reális esélyt lát ezeknek a megvalósulására, arra szavazzon.

A kérdés meg baromság, mert mindenkinek más a válasza, és erősen érzelmi alapú. Inkább azt kérdezném a helyedben, ha nem tudod kire szavazz, hogy melyik párt tehetné a legtöbbet értem és az országért? És ezt magamtól kérdezném nem másoktól, a választ pedig egy saját összeállítás alapján adnám meg, egy összehasonlító lista alapján talán...

2009. nov. 23. 10:48
 47/74 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem volt még jó párt az országban!!! A mostani lejártta magát és az egéssz országot is, és szerintem ekkora nagy sz..ban még nem voltunk mint most!!! szoval joggal ki lehet jelenteni hogy ez a MSZP és SZDSZ féle kész átverés show volt eddig a legrosszabb!!! Nem védeném a FIDESZ-t se de ilyenek nem voltakk az ő kormányuk alatt!!! A magán véleményem pedig az hogy a Jobbik megérdemel egy probátt!!!! innál már lejebb ugy se esünk:)!!!!
2009. nov. 24. 00:28
 48/74 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: te kiabálsz?
2009. nov. 24. 01:01
 49/74 anonim ***** válasza:
17%
Mitől jobbik a jobbik? Fölkell oszlatni őket,rasszista banda! úgy is az mszp-é a hatalom,akárhogy is fáj. A minap beszéltem egy buta emberrel ,aki jobbikos és nem csak azért buta ,mert jobbikos,hanem még azt sem tudta,hogy Morvai K. zsidó ! haha, szánalmas...
2009. nov. 30. 11:02
 50/74 anonim ***** válasza:
34%
Engem aztán nem érdekel melyik párt nyeri meg a választásokat,egyet viszont tudok,ha a jobbik nyer akkor ők is meg akarnak gazdagodni ők is mindent el fognak lopni. Az mszp és fidesz talán már megtömte a zsebét,most már végre talán csinálnának is valamit.
2009. nov. 30. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!