Melyik a legrosszabb párt és miért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 16:14
31/74 A kérdező kommentje:
Mi a bajod? Nem tévedtél el egy kicsit?(Fölöttem)Kérlek a kérdésre válaszoljatok legalább.
2009. nov. 18. 18:48
32/74 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 18:48
Már válaszoltunk. Én legalábbis biztosan. Ha többször leírom, nem lesz jobb.
33/74 anonim válasza:
Én is válaszoltam (jelentem, a fölötted levő vagyok). Utóbb csak az események sodrára reagáltam.
34/74 anonim válasza:
Tudod, csak azért írunk, hogy növeljük a kérdésed látogatottságát!
;)
35/74 A kérdező kommentje:
Kösz, de nemis a kérdésről vitatkoztok, hanem egymást hergelitek.
2009. nov. 18. 19:10
36/74 anonim válasza:
De ha egyszer olyan jól esik...! :)
Na jó, csak mert kérted, nem sárdobálok tovább. Úgyis szétdurrant már a feje szegénynek a nagy idegességben.
38/74 anonim válasza:
Szerintem a szélsőjobbik politikája sokat árthat hazánknak
igaz,most készül bejutni.
39/74 anonim válasza:
gondoltam benézek ma is ide,látom itt ez a bolond még!!nem mentél még pszichiátriára?törd össze te a monitort,milyen pumpáról beszélsz? én nyugodt természet vagyok,nem úgy mint te meg a csöves jobbikod! valamelyik meg azt hiszi,hogy férj vagyok?hát ezen csak jót röhögök!a férjem nem vitázna itt,ő élőben szétveri a jobbikosokat,persze csak ha belékötnek4hát volt már rá példa!
40/74 anonim válasza:
:D te nagyon megveszekedett szerencsétlen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!