Melyik a legrosszabb párt és miért?
Hányszor lesz még feltéve ez a kérdés?
100% igazság
Elkellene zavarni kisgatyába, az összest.
De a zsinór gyár is üzemel és akácfa is van elég.
Szép avantgard csendéletet lehetne összehozni, és nagyot hogy ha a lobbi talpa alá is beengednénk a szelet.
Úgy is ez lesz a vége!
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11:
akkor szerinted a másik 17:01-es is ugyanaz mint a 17:14-es?
Ugyanolyan százalékot még nem láttál sohase?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:18
Elképzelhető, de az nem derül ki. Nem támasztja alá a hozzászólás, hanem csak a százalék.
Viszont a másik esetben, amit én hoztam, elég valószínűtlen, hogy egy perc alatt két Jobbik-gyalázó hozzászólás is legyen, mindkjettő full azonos százalékponttal.
SZDSZ. Messze a legtöbb kárt ők okozták ennek az országnak, és amihez csak nyúltak, minden tönkre ment.
Az MSZP önmagában csak egy tehetetlen, béna bagázs,(jó nagy zsebekkel, amiket meg lehet tömni), de az SZDSZ-szel karöltve maga az államcsőd...
A válasz megírásának időpontja: ma 12:01
Mondtam már, hogy attól, hogy 3X leírod, még nem lesz igazad, és mindenki tudni fogja, hogy csak egy ember van a 3 válasz mögött.
Egyébként ideges vagy? Vegyél be gyógyszert. :)
"Hasznos volt számodra ez a válasz? Hasznos Félig-meddig hasznos Nem hasznos
A válasz megírásának időpontja: ma 12:46"
Milyen érdekes, hogy egy vadiúj nick (nincs % pontja) egyből ide ír, és egyből a Jobbikot szidja... :))
Vagy nemtán csak regisztrált a kis provokátorunk egy új nicket, hogy többnek látszódjon? :DD LOL
Lebuktál, hergelő! Nincs %-od. Ebből látszik, hogy új nickel jöttél.
Vigyázz, mert ha még pár ilyen beégés részedről, és leég az egész gyakorikérdések. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!