Az együtt pm (Bajnai) és az mszp már megint megszorításokról beszél?
Még hatalomra sem jutottak (remélem nem is fognak) és már megszorításokról beszélnek- HIHETETLEN!
Elég volt már belőlük- 8 évig csak megszorítottak és igérgetek, hogy majd jobb lesz - aztán még rosszabb lett!!! AZ IMF kölcsön is azért kellet mert már az ország a csőd szélén volt!
Hogyan lehetnek olyan buták az emberek, hogy még ilyen hazudozó a hazát a külfőldi érdekeknek kiárusító bandára szavaznak!
A balliberális oldal 2 programjával egyet értek. Egyik a rezsicsökkentés megszüntetése és helyette energetikai korszerűsítési támogatások, másik az egykulcsos adó helyett többkulcsos.
Jobb oldali vagyok, a rezsicsökkentéssel és az egykulcsossal is jól jártam, de ezek nem hosszú távú és modern megoldások.
De mindegy, ők úgysem nyernek.
Én azt nem értem, hogy van két ember.
Az egyik ember azt mondja, minden jó lesz, kánaán, fellendülés, és megszorít, majd azt mondja, ez nem megszorítás. Őt szeretjük.
A másik ember azt mondja, hogy minden jó lesz, de ehhez megszorítások kellenek, egy kevés lemondás a lakosság részéréől, és megszorít. Őt utáljuk.
Mindkettő ugyanazt csinálja, csak az egyik azt mondja hogy ez nem megszorítás, míg a másik bevallja, és a másikat utáljuk... És akkor sokan nem értik, miért birka nép a magyar...
5. válaszoló: A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez érdekes, mert egyébként a kérdésre egyáltalán nem válaszolt.
Pont a rezsicsökkentés és az egykulcsos adó bántja a csőrét. Akkor kérdeznék én is néhány dolgot:
- A közműcégek monopólhelyzetben vannak, vagy ha nem vagyok elégedett a szolgáltatással vagy az árakkal, kérhetek árajánlatot, és szerződhetek másik közműcéggel is?
- Módjukban és érdekükben állt-e, hogy akkor is árat emeltek, amikor a világpiaci ár csökkent, és a forint is erősödött?
- Növelheti-e M.o. versenyképességét, ha csökken a rezsi?
- Hogy lehet az, hogy a szocializmusban sokáig 5 kulcsos SZJA volt és fokozetosan, különböző kormányok törölték el az egyes kulcsokat? Az előző kormány idejém 2 kulcsos volt, most hogy 1 kulcsos lett, 3 kulcsosat szeretne Bajnai, miért?
- M.o.-on bűn gazdagnak lenni? Bűn sokat keresni?
- A gazdagok, magas jövedelről álmodozó értelmes frissdipomások nem fognak hanyatt-homlok menekülni innen, ha nem csak arányosan, de aránytalanul is több adót kell majd fizetniük?
-Miért jó a magyar embereknek, ha valaki nem itt épít fűthető medencét, hanem valahol máshol, ahol alacsonyabb a gáz ára?
""A balliberális oldal 2 programjával egyet értek. Egyik a rezsicsökkentés megszüntetése és helyette energetikai korszerűsítési támogatások,""
De jó neked biztos gazdag lehetsz!
""megvolt a napi bérkérdezés, köszönjük""
Megvolt a mai IDIÓTA válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!