Mit gondoltok a mai, október 23-i beszédekről?
Nekem nem tetszik, hogy 3 fele szakad az ország , 3 különböző politikai erő megosztja az embereket és a saját boldogulásukra használja fel ezt az eseményt.
Nem kellene ezt, így.
Legalább ilyenkor félre kellene tenni ezt a jobboldali , radikális jobb, meg balliberális rivalizálást.
bemásolom amit egy másik kérdéshez írtam:
Fidesz: egész korrekt volt, politizált is rendesen, de azért 56-ról is megemlékeztek.
Együtt: Bajnai kb úgy szónokol, mint egy zsák krumpli élvezhetetlen beszéde volt és szerintem még ő sem hiszi el, amit mond.
DK: Gyurcsány a szokásos volt, én komolyan őt bírom, mintellenzéket, mert nagyon vicces, remélem sokáig ellenzékbe marad.
MSZP: Mesterházinak nehéz feladata volt kiállni a "felbőszült" tömeg elé, ezt a feladatot nem is nagyon sikerült neki teljesítenie felolvasta kis szövegét és lelépett. Őszintén egy szót nem tudnék felidézni belőle.
LMP: nem hallottam róluk, valahol ünnepeltek, kimaradtak a nagy baloldali tüntiből, jól tették
Jobbik: Róluk sem hallottam sokat, traktorokkal vonultak, nem balhéztak, jól tették.
Egyébként szomorú, hogy nem ünnepelnek 23-án hanem tüntetnek, kampányolnak, veszekszenek, szégyelljék magukat.
a leginkább 56ról szóló talán még a Jobbiké volt, az ellenzéké 100%ban kormányellenes volt és semmi köze 56hoz
vegre valaki nyiltan elismerte, hogy a jobbik=a fidesz-szel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!