Bajnaiék mért nem bírják elfogadni hogy nem bíznak bennük még a hazug propagandájuk ellenére se?
3/3. A Fideszre nagyon nehéz azt mondani, hogy felelősen döntenek. Tönkre teszik az országot, mutyit mutyi követ. A lakosság többségének elege van belőlük. 20 év összes kormánya együtt nem hazudott annyit, mint 3,5 év alatt a Fidesz.
Nem ok nélkül hivatkoznak Bajnaiék választási csalásra.
Sokan megbíznak a programjukban.
"20 év összes kormánya együtt nem hazudott annyit, mint 3,5 év alatt a Fidesz."
Szerintem a MSZP 1 év alatt többet hazudott mint a Fidesz 3,5 év alatt!
"Miért", és nem "mért".
Meg kellene tanulni magyarul, kedves nagymagyar hazafi barátom!
# 7
Ki itt a nagymagyar?És mért kell személyeskedni?
Aki nem hiszi el a baloldal hazugságait az nagymagyar???
"Tönkre teszik az országot, mutyit mutyi követ."
Igazad van, tönkreteszik az országunkat! Egyre nagyobb a jólét, és merik a rezsit csökkenteni, aztán az egyetemekre többé már nem képes minden ostoba nevetséges érettségi pontszámmal bekerülni államilag finanszírozott helyekre, és a kormány se úgy táncol, ahogy azt Brüsszelben mondják neki. Ráadásul volt pofája a Fidesznek egységesítenie a dohányboltokat egy olyan pályázaton, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indult.
Micsoda felháborító intézkedések ezek, az MSZP biztos jobban csinálná!
Nagymagyar :D
Aki ma Magyarországon ki meri ejteni h "magyar" vagy h "nemzet" esetleg h "összetartozás" az természetesen fasiszta, rasszista, nácista, hitlerista, holokauszt tagadó, valamint szemét trappista!
Ezt is jól belétek nevelte a drága mszp....ilyen nemzetellenes, hazug, az embereket porba tipró hordáról nem is tudom h hallott e már valaha a történelem. A külföldi nagytőkés, multi érdekeket a végletekig kiszolgáló politikájuk a fenék kinyalás mintapéldája lehet.
Mielőtt bárki megkérdezné nem vagyok egy párt híve sem, és nem fogok szavazni egyikre sem, mert az egész értelmetlen baromság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!