Erről mi a véleményetek?
Majdnem háború tört ki Sajóbábonyban.
Nem lakok messze és hát eléggé meglepődtem mikor ezt a cikket olvastam.
Egy ilyen után csodálkozol hogy fenyegetőznek???
Kérdező ne magyarázz már nekem sztem én jártam abba a városba elég gyakran:D Bár az sem most volt, hanem 1-2 éve. Ügyes munkával érhették el a helyzet eldurvulását az egyszer biztos. Tudod olyan kreált kis mondvacsinált dolgokkal, mint ez a halálbüntetéses hülyeség amit a polgármester talált ki:D Biztos valami kampányfogás csak azt nem értem kinek. Talán a gárdistákat célozta meg a programjávaÍl:DD
ez a véleményem
Jobbik TV - Vona Gábor: "A parlamenti pártok állnak a sajóbábonyi provokáció mögött!"
http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI&feature=player_em..
Cigány asszony megható vallomása Katika mszp s képviselő nőről
6:50 től nézzétek "...Ne tagadd Katika, ne tagadd hangoztattad hogy jönni fognak a gárdisták, megfognak miket ölni..."
ugyanis ő uszította a cigányokat
az a vörös ku.va Müllerné Égető Katalin a jó édes anyádat!
mellesleg nem a Jobbik és a gárdisták hergelték a cigányokat
http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI
tudom Jobbikmédia hazudik stb ha vki nagyon nem tudná megnézni akkor legalább 6:50-hez ugorjon és azt a fél percet nézze meg.
Ilyen témában inkább a kuruc.info- ról tájékozódj.
Az index is ugyanúgy elferdíti az igazáságot, mint a többi híres média.
Lehet az indexet is olvasni, de valóban szűrni kell az információt, mert eléggé elfogult a portál.
(Pl: Valahol megint felsír egy gyerek... cikk, ahol az ózdi mindenkivoltmárbüntetve cigányokkal foglalkozik - ehhez hasonló szösszenetekkel:
"A felszíni durvaság, a kötőszóként használt szitokszavak az Index benyomása alapján leginkább csak a kiszolgáltatottságot és a sebezhetőséget leplezik."
Sajóbábonyban volt már többször is probléma:
A képviselő testület a halálbüntetés visszaállítását követelte 2008 márciusában.
Most akárhogy torzít, csúsztat az index, akkor is el kell ismernie, hogy a cigányok támadtak meg és vertek szét egy suzukit.
A Jobbik és a Gárda pedig nem fog csalódást okozni. Kiszámítható mit válaszol. Ha magyarellenes atrocitás történik ott lesznek.
én nevetek rajtatok.. irjátok hogy az index elferditi a valóságot és inkább a kuruc.info-ról nézzük a hireket:) a kuruc.info "enyhén" elfogult oldal ugyhogy egy ilyen ügyben nem igazán lenne jó hirforrás..:) ez a hír hogy majdnem háború tört ki sajóbábonyba.. ez meg már tulzás.. majdnem volt egy tömegverekedés de még az se volt... háború.. ezen csak nevetni tudok:D kérdezzétek meg nagyapátokat vagy dédapátok hogy mi az a háboru...
és amugy meg tleg nem kell általánositani h minden cigány ilyen... aki irta h régebben megtudott ülni egymás mellett magyar és cigány és tudtak egymással jáccani... van benn valóság.. nem egy rendes cigány származásu ismerösöm van....
hvg-ről sem ér linkelni...pont azért amiért a kurucról sem
Minden második hír Orbánról és a faisztákról szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!