Ha a román hirdető azt írta volna, hogy cigányok és zsidók kizárva akkor abból mekkora botrány lett volna?
Minden este megnézem az RTL híradóját, és ők úgy tűnik,hogy nem tartják fontosnak ezt a magyarokat kirekesztő hirdetést.A fentebbi linken csodálkozva olvastam,hogy az ATV-től vették át a hírt, hiszen az még szélsőségesebb az RTL-nél is.
De a nyakamat tenném rá, hogyha oda zsidót vagy cigányt írtak volna a magyar helyett akkor már akkora botrány lenne egész Európában,hogy talán le is rohanják Romániát.
(irónia)
Mivel a magyarok kisebbségnek számítanak, és mi illetve az RTL dolgozói is magyarok (vagy nem?!) ezért szerintem minimum egy említést érdemelt volna,hogy nem csak a zsidókat és romákat "rekesztik ki" és tudja a buta liberális is,hogy a saját népét is érheti kirekesztés és akkor emelje fel a hangját ez ellen is ne csak akkor amikor a magyarországi kisebbségeket éri hátrányos megkülönböztetés.
Az RTL azért jó jó példa mert tulajdonképpen nekik van a legnagyobb nézettségük az országban, így ha az hírértékkel bír számukra,hogy egy rabbit pofán vágtak akkor ez a minimum,hogy ezt is beteszik.
(Nem érdekel ha már volt a kérdés, nem fogok visszakeresni a napi állítólagos 3700 kérdés között, a kereső meg egy abszolút felesleges opció, hiszen mindent kiad, kivéve amit keresek)
Ez szerintem teljesen alap. Egy embert elsősorban a származása határozza meg. Első benyomásként semmi más alapján nem szoktam ítélni, kizárólag csak a származása alapján. Később persze mikor megismerem az ember jellemét már az is számít, de akkor is kevésbé mint a származása.
Minden embernek ez az elsődleges ismertető jegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!