Miért van az, hogy a MOL kutak nem kaptak cigi forgalmazásra engedélyt, az OMV kutak viszont igen?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 12:29
1/5 anonim válasza:
Nem a kutak kaptak, a kutak legfeljebb kialakítottak és kiadtak helységeket a trafikoknak. a MOL üzletpolitikájával lehet, hogy ellentétes, hogy az épületén belül másnak is legyen üzlete, az OMV-nél meg nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Az OMV-nél OMV egyenruhás fiúk-lányok árulják a cigit.
2013. nov. 8. 12:42
3/5 anonim válasza:
Itt nem messze van egy MOL kút és van trafik, a törvényben előírt elkülönített helyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy igazatok van. Csak furcsálltam, hogy minden OMV kúton van cigiárus, és én nem láttam még MOL kúton.
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 8. 13:32
5/5 tomala válasza:
Erre a kutakat üzemeltető kis cégek pályázhatnak, nem a nagy olajipari vállalatok. Jó eséllyel a pályázatukból az ki sem derült, hogy milyen olajtársaság égisze alatt működnek.
Ezért van trafik mindenféle kútnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!