Fog engedélyt kapni Kedden az Ozora fesztivál, vagy tovább blamálják magukat, és az Országunkat a hatóságok?
Mivel kevés a magyarok aránya a fesztiválon, már csak ezért sem törik magukat hogy megrendezésre kerüljön, mert úgy vannak vele hogy mit érdekel minket pár külföldi? Na meg a másik hogy ez a fesztivál eléggé underground, több a visszatérő vendég, mint az újak
Azon se csodálkoznék ha többet nem kerülne megrendezésre... Ebbe az országba most már mindent betiltanak ami egy kicsit is kilóg a normál ember értékrendjéből
21/F
"egy kialakulatlan személyiségre sokkal jobban lehet hatni a rosszal...ő még ezt jó poénnak tartja,befolyásolható."
Kialakulatlan személyiségek nem keverednek oda véletlenül a puszta közepére egy fesztiválra, ami minden évben egyszerre van a szigettel, nincs rá napijegy csak heti 130 euróért, és sehol sem reklámozzák.
Épp ezért nem értem, hogy kit zavar ez az egész...
Elég sok fesztiválra járok/jártam és nem vagyok egy kis angyal, de engem egyetlen egy helyen sem kínáltak még nyíltan arcba droggal, nem hogy ki legyen táblázva és egyik sem úgy hirdeti magát virágnyelven, hogy gyere el betépni. Ozora közönsége nyíltan hirdeti, hogy a drog szép és jó, kirándulj és hallucinálj velünk, akkor jössz rá az élet nagy dolgaira és akkor tudunk összeolvadni a fene nagy hippi szeretetben..
A tavalyi akcióval nem blamálták magukat. Egyrészt a gyökér hírtévé már jól előre beharangozta, hogy "dikk már mit találtunk itten!!!!" másrészt, aki életében járt már szórakozni, az pontosan tudja, hogy a rendőrség híre futótűzként terjed, hirtelen térdig lehet járni a cuccban, senkinél nincs semmi, de egy AKKORA fesztiválon egy AKKORA pusztában amikor az elején jár a razzia, kicsit arrébb a súlyos arcok "irány Surány!" alapon már ott sincsenek, majd visszajönnek, ha elült a balhé. Itt is ez volt. "Hallottuk hogy gáz van, jobbnak láttuk elkúszni a domb másik oldalára és majd visszajövünk, ha vége." by ott lévő szórakozó.
Azontúl én úgy gondolom, hogy aki szintén járt már életében szórakozni, az azt is tudja, hogy nagyon puha kézzel bántak velük, folytatódott a buli, nem volt semmi extra, holott egy razzia általában úgy néz ki, hogy oké, akkor zenét le, senki nem megy sehova, kezdünk. És akkor itt előadták, hogy jaj mit tettek a szegény hippikkel a gonosz rendőrök.
Elég sok ismerősöm, barátom van, járnak ozorára is, rendszeresen, én is láttam mi megy ott és 90%-a a vendégeknek azért megy, hogy cuccoljon és egyesüljenek tépve a világmindenséggel, transzba esve vergődjenek a sárban mint a disznók stb. Betépett anyukák forgatják a pici gyereküket a fülsüketítő zenére, vagy hagyják őket a porban csúszkálni lábak alatt, vagy akár olyan helyen ahol autó is jöhet, míg ők átlépnek a pszichedelikus kapunk a felsőbb szintekre stb.
Én azt is felháborítónak tartom, hogy nincs is meg az engedélye az egész szarnak, de már meghirdetik, SŐT még fel is építik, kinyitnak, mindegy üzemel, mintha teljesen normális lenne.
Nekem az a véleményem, hogy ha blamálja magát valamivel az ország, meg a rendőrség, akkor az az, hogy túl kedvesen bánik ezekkel. Most is kiemelték a drogosokat és elengedték. Szerinted, ha te betépve lézengenél egy másik országban, egy másik európai modernt országban, akkor mi lenne? Mert az biztos, hogy egy német stb. se mondaná azt, hogy ejnye bejnye drága kis magyarka, van nálad egy kis drogocska meg be is vagy tépve na jó menjél vissza szórakozni, de ne legyen még egy ilyen.. Egy fenét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!